Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η Αντζελίνα Τζολί, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός


Την κορυφή της λίστας του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον πλανήτη κατέλαβε η Αντζελίνα Τζολί ενώ βρίσκεται ήδη στο πιο ψηλό βάθρo και στη λίστα με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στο χώρο του κινηματογράφου. Με κέρδη που αγγίζουν τα 33 εκατομμύρια δολάρια η Τζολί είναι ίσως η μοναδική ηθοποιός που μπορεί να ζητήσει ακόμη και 15 εκατομμύρια αμοιβή για μια μόνο ταινία. Η διάσημη ηθοποιός πριν απο λίγους μήνες συγκλόνισε με την αποκάλυψη της προληπτικής διπλής μαστεκτομής που υπεβλήθη για να μειώσει τις πιθανότητες να νοσήσει απο καρκίνο του μαστού. Πέρα απο το ανθρωπιστικό της έργο η Αντζελίνα έχει κερδίσει και μια θέση στο χώρο της οινοποιίας. Το κρασί του χολυγουντιανού ζευγαριού ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο ροζέ στον κόσμο.

Η βραβευμένη με Οσκαρ Τζένιφερ Λόρενς με κέρδη 26 εκατομμυρια δολάρια έρχεται στη δεύτερη θέση της λίστας. Η Λόρενς θεωρείται η πλέον περιζήτητη ηθοποιός στο Xόλιγουντ χάρη στις ερμηνείες της στην τριλογία "Αγώνες Πείνας" και στην ταινία "Οδηγός Αισιοδοξίας". Μπορεί να πληρώθηκε λιγότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια για την πρώτη ταινία Αγώνες Πείνας , αλλά η αμοιβή της εκτοξεύτηκε στα ύψη με τη δεύτερη ταινία.

Στην τρίτη θέση, απο την περυσινή πρωτή, «κατρακύλησε» η πρωταγωνίστρια του Twilight Κρίστεν Στιούαρτ με κέρδη 22 εκατ. δολάρια.

Με έσοδα 20 εκατομμύρια δολάρια η Τζένιφερ Άνιστον έρχεται τέταρτη. Τα περισσότερα κέρδη της προέρχονται απο τα δικαιώματα της επιτυχημένης σειράς "Τα φιλαράκια" που όπως η ίδια λέει φτάνουν για να μην ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωής.

Την χρυσή πεντάδα κλείνει η Εμα Στόουν με 16 εκατ. δολάρια, απο τις συμμετοχές της στις "Υπηρέτριες» και στο «The Amazing Spider-Man».

Δεν υπάρχουν σχόλια: