Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

1ος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ 2ος ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Ο Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΖΗΚΟΣ»


17 μετάλλια και πολύ σημαντικές διακρίσεις ήταν ο απολογισμός των αθλητών και των αθλητριών του ΑΣ Ταεκβοντό Ιωαννίνων «Ζήκος»(Μεγάλου Αλεξάνδρου 15-Ανατολή)  κατά τη διάρκεια του 1ου διασυλλογικού πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων Βόρειας Ελλάδας για το 2013 που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (26-27/1) στη Θεσσαλονίκη στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας. Ομολογουμένως ο απολογισμός αλλά και οι κατακτήσεις μεταλλίων για τους αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Ιωαννίνων πιστοποιεί για πολλοστή φορά τη σπουδαία δουλειά η οποία γίνεται στον Γιαννιώτικο σύλλογο και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα συνεχίζουν να είναι «χειροπιαστά».


Οι αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Ιωαννίνων εντυπωσίασαν αφού κατάφεραν να διακριθούν μεταξύ 600 και πλέον αθλητών που έλαβαν μέρος στο 1ο διασυλλογικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος και οι οποίοι εκπροσωπούσαν 63 συλλόγους. Πιο συγκεκριμένα ο απολογισμός για τον ΑΣ Ταεκβοντό Ιωαννίνων «Ζήκος» ήταν δώδεκα (12) χρυσά, δύο (2) αργυρά και τρία (3) χάλκινα και ο οποίος γεμίζει ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες και διακρίσεις τη χρονιά που διανύουμε.

Αναλυτικότερα οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ που κατέκτησαν μετάλλια είναι οι παρακάτω:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ:
  • Χρυσά κατέκτησαν οι: Τζίμα Σταματία, Σίνδρος Δημοσθένης, Κατσουλίδης Κωνσταντίνος.
  • Αργυρά: Τσιώλα Πηνελόπη
  • Χάλκινα: Τζίμας Ιωάννης και Καλησπεράτης Σπυρίδων
ΤΕΧΝΙΚΟ:
  • Χρυσά: Τζίμα Σταματία (2),Πάσχου Βασιλική (2),Κατσιώρας (2),Δράκος Γεώργιος (1),Τασιούλας Βασίλειος (1),Γιακωβάκη Σοφία (1)
  • Αργυρά: Πάσχου Βασιλική
  • Χάλκινα:Παππαλεξίου Ευαγγελία

Mετά το πέρας τον αγώνων ο υπεύθυνος εκπαιδευτής του συλλόγου κ. Ζήκος Οδυσσέας μας ανέφερε τα εξής: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ευτυχείς για τις επιτυχίες των αθλητών μου γιατί απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι ο σύλλογος είναι πλέον από τους πιο δυνατούς συλλόγους και δίκαια συγκαταλέγεται στην κορυφή της Ελλάδος .Να ευχαριστήσω τα παιδιά για την άψογη παρουσία τους και τους διαβεβαιώνω αν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και μεράκι θα φτάσουμε μαζί ακόμα ψηλότερα»

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες  για τις επιτυχίες τους καθώς και τους προπονητές του συλλόγου κ. Ζήκο Οδυσσέα, Ζήκο Βασίλειο και Ζήκου Λαμπρινή για την άψογη προετοιμασία των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: