Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Κλειστή ακόμα η εθνική Αθηνών – Πατρών - Τώρα έρχεται χιονιάς

Ελλάς το μεγαλείο σου αποδεικνύεται για άλλη μια φορά! Η καταρρακτώδης βροχή της Δευτέρας έφερε ξανά στην επιφάνεια τα γνωστά προβλήματα, που εδώ και πολλά πολλά χρόνια δε λένε να βρουν λύση. Η Χαμοστέρνας πλημμύρισε ξανά, ενώ η Εθνική Αθηνών-Πατρών, ένας δρόμος "σκοτώστρα", δεν έχει δοθεί ακόμη και σήμερα στην κυκλοφορία! Τα προβλήματα εντοπίζονται στην Αιγιαλεία, ενώ επικίνδυνα είναι τα πράγματα και στο Διακοπτό.

Στην περιοχή σημειώθηκαν κατολισθήσεις και ο δρόμος έκλεισε. Το ίδιο συνέβη και στην παλιά Εθνική Πατρών-Κορίνθου, που έκλεισε εξαιτίας κατολίσθησης στο ύψος του Διακοπτού, αλλά μετά τις 23:00 δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία. 


Στην Αττική, τα προβλήματα δεν έλλειψαν. Πέρα από το θέατρο του παραλόγου στη Χαμοστέρνας, η Πυροσβεστική δέχτηκε περισσότερες από 150 κλήσεις! Οι 20 ήταν για απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα και 136 για απομάκρυνση πεσμένων δένδρων και αντικειμένων, που παρασύρθηκαν από τον αέρα και εγκλωβίσθηκαν σε δρόμους, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία.


Οι κλήσεις για βοήθεια προέρχονταν από τις περιοχές: Πειραιάς, Κορυδαλλός, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Βύρωνας, Παγκράτι και το ευρύτερο κέντρο της Αθήνας. 


Εξάλλου, Τήλος, Σύμη, Μέτσοβο είχαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, όπως επίσης και αρκετές περιοχές της Αττικής, όπως Ίλιον, Περιστέρι, Βάρη και Ερυθραία.
Χωρίς ρεύμα έμειναν η Άνδρος και η Τήνος, λόγω βλάβης στη γραμμή υψηλής τάσης που τροφοδοτεί τα δύο νησιά.




Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: