Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Επιμορφωτικό πρόγραμμα και στα Γιάννινα για στελέχη της ΑΔΕΔΥ

Το Κοινωνικό Πολύκεντρο, Ινστιτούτο της ΑΔΕΔΥ, υλοποιώντας την πολιτική της ΑΔΕΔΥ για την ανάδειξη της διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, της δια βίου μάθησης των εργαζόμενων στο Δημόσιο, ως κεντρικών μέσων για την πρόσβασή τους στα νέα απαιτητικά περιβάλλοντα και στην κοινωνία της γνώσης, σχεδίασε την πράξη «Υλοποίηση σχεδίου επιμορφωτικών δράσεων και προγραμμάτων του Κοινωνικού Πολύκεντρου για την ενίσχυση της διοικητικής ικανότητας των μελών νομαρχιακών τμημάτων και ομοσπονδιών της ΑΔΕΔΥ».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ (την υπογράφει ο Πρόεδρος Περικλής Γραβάνης και ο Γραμματέας Βασίλης Οικονόμου), στα πλαίσια της Πράξης θα υλοποιηθεί και στα Γιάννινα ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα επιπέδου Ι, με πιθανή ημερομηνία έναρξης το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2011.

Τα πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε τμήμα των 20 συνδικαλιστικών στελεχών του Δημοσίου, διάρκειας 35 ωρών.  Τα εκπαιδευτικά προγράμματα  θα υλοποιούνται Παρασκευή 16:00-21:00 και Σάββατο 08:30-15:30.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη της ΑΔΕΔΥ (μέλη Δ.Σ. Νομαρχιακών Τμημάτων, Ομοσπονδιών και Σωματείων) καθώς και εργαζόμενοι που αναπτύσσουν ενεργή συνδικαλιστική δραστηριότητα στο χώρο της Δημόσιας Διοίκησης και υπηρετούν στις αντίστοιχες πόλεις – νομούς.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσης στην ιστοσελίδα του φορέα έως και τις 7/10/2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο της Αίτησης Συμμετοχής και να πληροφορηθούν για τα περιεχόμενα των προγραμμάτων και τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τους από:
• την ιστοσελίδα του Κοινωνικού Πολύκεντρου www.kpolykentro.gr  http://www.kpolykentro.gr/sites/el/press_office/announcements/announcement/announce0107.html

Πηγή: "Πρωινός Λόγος" της Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: