Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η πρώτη κατάθεση της Φ.Κυριάκου: ''Εγώ ήμουν συνοδηγός στον Παντελίδη- Δεν φορούσα ζώνη''

Η νεαρή η οποία δεν είναι ακόμη σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στο θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού, είπε στην αστυνομία ότι εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού την ώρα που έγινε το τροχαίο δυστύχημα και όχι η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά.Μεταξύ άλλων, όμως, η 21χρονη αποκάλυψε στις αρχές ότι λίγο πριν γίνει το τροχαίο, το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, αλλά και πως εκείνη δεν φορούσε ζώνη.



«Φύγαμε από εκεί που ήμασταν και θυμάμαι μόνο ότι το αμάξι άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα», είπε η Φρόσω, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όμως, οι αστυνομικοί θα την επισκεφτούν ξανά αύριο στο νοσοκομείο, προκειμένου να μάθουν περισσότερα για το φονικό τροχαίο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 21χρονη φέρει κατάγματα, ωστόσο, πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της 30χρονης Μίνας.

H Μίνα Αρναούτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό πνεύμονα και στο δεξιό άνω και κάτω άκρο. Η μετεγχειρητική της κατάσταση κρίνεται σταθερή, ενώ για την ώρα νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους μια φίλη της οικογένειας της 30χρονης είπε πως η Μίνα δεν ακρωτηριάστηκε και πως τα τα πάει καλά, ωστόσο, όπως τόνισε, «θέλει δύναμη και κουράγιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: