Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Αποκάλυψη -σοκ: Αναζητούν σκηνές και κοντέινερ για 500.000 άτομα - Θα κτίσουν 10 πόλεις ακόμα!

Τουλάχιστον δέκα πόλεις και κωμοπόλεις αμιγώς μουσουλμανικές θα οικοδομηθούν τους επόμενους 12 μήνες στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση έδωσε στην ΕΕ, αιτούμενη ταυτοχρόνως 450 εκατ. ευρώ για την "φιλοξενία" επιπλέον 100.000 μόνιμα εγκατεστημένων προσφύγων και λαθρομεταναστών.Και όταν λένε "100.000" να αναμένονται το ολιγότερο 500.000: Οπως αναφέρουν πηγές από τα Επιτελεία, ήδη αναζητούνται πάνω από 50.000 σκηνές των έξι ατόμων και 10.000 κοντέϊνερ από το εξωτερικό. Τα Επιτελεία έχουν αδειάσει τις αποθήκες τους και γίνονται κρούσεις σε άλλες χώρες για την αγορά σκηνών και κοντέϊνερς.


Ήδη εδώ έχουμε κι ένα πολύ κερδοφόρο παιχνίδι από αυτούς που θα εμπλακούν στην κατασκευή των πόλεων αυτών: Κατασκευαστικές, τεχνικές εταιρείες, εταιρείες πώλησης αναλωσίμων, τροφίμων κλπ.

Τυχαίο είναι ότι μόνο το pronews.gr, ανέδειξε το θέμα των πόλεων όταν τα λοιπά ειδησεογραφικά Μέσα απλά "ανησυχούν" για την... αναγκαστική μείωση των εισιτηρίων που κόβουν πρόσφυγες και λάθρο από τα νησιά, μετά τις εντολές της κυβέρνησης για μείωση των προσφυγικών ροών; 

Kανείς δεν αναφέρει ούτε λέξη για τις πόλεις που οικοδομούνται και ελάχιστοι βάζουν τις ανακοινώσεις-κραυγές αγωνίας των δήμων Κιλκίς και Γιαννιτσών. Είναι πολλά τα λεφτά, όντως, στην υπόθεση αυτή. 

Οπως αναφέρει η αμερικανική Wall Street Journal η ΕΕ συγκεντρώνει περισσότερα κονδύλια για να δωθούν στην Ελλάδα, με τον Ζ.Κ.Γιούνκερ να έχει ήδη προσφέρει 500 εκατ. ευρώ στον Α.Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα στην Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό. 

Τώρα η κυβέρνηση φροντίζει να διαρρέει πληροφορίες για 100.000 παράνομους μετανάστες προκειμένου να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για τον επερχόμενο εφιάλτη. Οπως όταν μιλούσε για 10.000 και μετά για 50.000 όταν ξέρουν άριστα ότι έρχονται πάνω από 500.000 για να μείνουν στην Ελλάδα. 

Προκειμένου έτσι να αντιμετωπίσουν το πρωτοφανές αυτό κύμα αλλοδαπών, που οι ίδιοι προκαλούν βέβαια βάσει σχεδιασμού, πρόκειται να δημιουργήσουν ακόμη 10 μουσουλμανικές πόλεις (αρθρωτές, με πέντε-δέκα οικισμούς η κάθε μία) εκτός των δύο που ήδη έχουν προγραμματιστεί στην βόρεια Ελλάδα!

Με λίγα λόγια πρακτικά δε θα μείνει μέρος στην ελληνική επικράτεια που να έχει από ένα μεγάλο (της τάξης των χιλιάδων) καταυλισμό μουσουλμάνων με την προοπτική να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα όσο περισσότεροι γίνεται τελικός στόχος του σχεδίου.

Η άφιξη (εισβολή το πιο ακριβές) των αλλοδαπών θα γίνεται μέσω οργανωμένου σχεδίου  από τους Τούρκους οι οποίοι θα εφαρμόσουν την τακτική του «κορεσμού» θα εξαπολύουν δηλαδή έως 50 βάρκες ανά κύμα έτσι ώστε να είναι αδύνατη, όχι η αποτροπή τους αφού το σχέδιο της κυβέρνησης δεν προβλέπει αποτροπή, αλλά πρακτικά η εξουδετέρωση της οποίας χρησιμότητας της Νατοϊκής ομάδας SNMG-2 η οποία φυσικά δε θα έχει καμία δυνατότητα παρέκβασης.

Από την άλλη πλευρά η Ε.Ε. αλλά και τα υπόλοιπα κράτη της Βαλκανικής Χερσονήσου έχουν λάβει τις αποφάσεις τους:

Κλειστά σύνορα για να μην υπάρξει πληθυσμιακή αλλοίωση των χωρών και μετατροπή της Ελλάδας σε μόνιμο σταθμό εγκατάστασης. Από εκεί συγκεκριμένες χώρες της Ε.Ε. θα παίρνουν μόνο ένα ελάχιστο αριθμό μουσουλμάνων αλλά σε απόλυτα ελεγχόμενη βάση.

Επιπρόσθετα η Ε.Ε. θα προσφέρει 500 εκατ. € σε πρώτη φάση έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί η ανέγερση των πόλεων.

Ο σχεδιασμός αυτός φαίνεται πως βρίσκει σύμφωνη και την κυβέρνηση η οποία δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε αποτροπή εισόδων αλλοδαπών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: