Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ–ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Μια συνεργασία με μέλλον


Μια συνεργασία με μέλλον είναι αυτή που ξεκίνησε ανάμεσα στο Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ και την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων από την περσινή περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και συνεχίστηκε και φέτος. Αυτό τονίστηκε και από τις δύο πλευρές με αφορμή μια μικρή τελετή βράβευσης που οργανώθηκε το πρωί της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου, στους χώρους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων να απονέμει διπλώματα στους σπουδαστές των τμημάτων «Ειδικός Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Τροφοδοσίας» για τη συνεισφορά τους στο «κιόσκι πληροφορίας και προβολής» στην κεντρική πλατεία.


Για λογαριασμό της Ένωσης Ξενοδόχων, την οποία ευχαρίστησε για τη συνεργασία εκ μέρους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων Φωτεινή Στράντζαλη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Marketing, τα διπλώματα επέδωσαν ο πρόεδρός της Κώστας Βλάχος, ο υπεύθυνος Ανάπτυξης και Σχεδιασμού Σαμ Κουδούνης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Στάθης Σιούτης. Ο κ. Βλάχος ευχαρίστησε τόσο τη διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ όσο και τους σπουδαστές για την άψογη συνεργασία, και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, δείχνοντας τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον.
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων, μέσω των information kiosk που λειτουργούσαν στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων την περίοδο των Χριστουγέννων 2014 και 2015, πληροφορούσαν για δύο εβδομάδες τους επισκέπτες της πόλης για τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες στην περιοχή, διανέμοντας φυλλάδια και χάρτες, τις επιλογές διαμονής και διασκέδασης, ενώ συνέβαλαν και στην προώθηση τοπικών προϊόντων.

Επιπλέον, σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών και Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων δημιουργήθηκε ένα ερωτηματολόγιο υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή και υπεύθυνου της DatAnalysis Κωνσταντίνου Κρικώνη, το οποίο συμπλήρωναν οι επισκέπτες και ήδη δίνεται η δυνατότητα της εξαγωγής χρήσιμων συμπερασμάτων μέσω της σύγκρισης των αποτελεσμάτων των δύο ετών.
Την ικανοποίησή της για την εκπαιδευτική δράση σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων εξέφρασε η υπεύθυνη του τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων κ. Βασιλείου Σταυρούλας, τονίζοντας πως θα αποτελέσει μια πολύτιμη εμπειρία για τους σπουδαστές μελλοντικά. «Σίγουρα ο τουρισμός είναι ένας πολλά υποσχόμενος τομέας που έχει μέλλον και όσα παιδιά αγαπούν τον τουρισμό, θα πρέπει να ασχοληθούν με αυτόν», ανέφερε.

Σύνταξη : Πέτρος Σιούλης & Φώτης Κίτσος, σπουδαστές 3ου εξαμήνου στην ειδικότητα Αθλητικής Δημοσιογραφίας. 
Επιμέλεια: Τζελέτας Αποστόλης, Καθηγητής Δημοσιογραφίας Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων -Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: