Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Πανέτοιμος ο κρατικός μηχανισμός εν όψει χειμώνα

Φαίνεται να κινητοποιείται ο κρατικός μηχανισμός της χώρας μας, ενόψει της κακοκαιρίας που θα σαρώσει με αρκετό κρύο, παγετό, χιόνια και ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες την χώρα μας και πιο συγκεκριμένα τη δυτική, βόρεια και κεντρική Ελλάδα.Οι δήμοι σταδιακά θα αρχίσουν να προμηθεύονται βλέποντας τις προειδοποιήσεις περί σφοδρής χειμωνιάτικης κακοκαιρίας, αλάτια και θα συντηρήσουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα. 



Θα υπάρχουν λογικά χώροι με θέρμανση για άστεγους και για άτομα που δεν αντέχουν γενικότερα το κρύο. Πραγματικά σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, θα κάνει αρκετή παγωνιά ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα και τα πιο ημιορεινά και ορεινά τμήματα, ρίχνοντας και αρκετά πυκνό χιόνι.

Πολλοί δρόμοι από το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής 21 Δεκεμβρίου, κυρίως στη βορειοδυτική ημιορεινή και ορεινή χώρα, ενδέχεται να κλείσουν λόγο χιονιού και παγετού. Σύμφωνα πάντως με αρκετούς δήμους, ο κρατικός μηχανισμός είναι ήδη προετοιμασμένος για τον φετινό Χειμώνα και για κάθε κακοκαιρία που θα σαρώσει τη χώρα μας, είτε με καταιγίδες είτε με χιονιάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: