Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Με τους διευθυντές των σχολείων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Iωαννίνων

Με τους διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  συναντήθηκε χθες η Δημοτική Αρχή, στην ισόγεια αίθουσα του δημαρχείου Ιωαννίνων. Στόχος ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, η αρμόδια αντιδήμαρχος Βούλα Τσίλη, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Τσαμπαλάς και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Λώλης. 


Ο κ. Φίλιος τόνισε ότι επιθυμία του Δήμου είναι να υπάρχει καλή συνεργασία και ζήτησε να υπάρξει προγραμματισμός για να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που θα ανακύπτουν. Επίσης δήλωσε ότι ο Δήμος θα συνδράμει στο ζήτημα της φωτοτύπησης των βιβλίων, «σύστημα» που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά φέτος εξαιτίας της ανικανότητας της Κυβέρνησης να εκτυπώσει έγκαιρα τα σχολικά εγχειρίδια.

Αγαστή συνεργασία για το καλύτερο αποτέλεσμα ζήτησε η αρμόδια αντιδήμαρχος Βούλα Τσίλη. «Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς είναι δύσκολη. Ειδικά φέτος όπου συνοδεύεται και από πολλές αλλαγές. Είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία που διαθέτουν όλοι και με τη φιλότιμη συνεργασία θα πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», υπογράμμισε.

Πηγή: "Πρωινός Λόγος" της Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: