Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Το μέλλον της «Δωδώνης» αφορά όλους τους Έλληνες κτηνοτρόφους

Με την πεποίθηση, ότι τελικά η «Δωδώνη» δεν θα πουληθεί, αλλά θα μείνει στα χέρια των κτηνοτρόφων, πραγματοποιήθηκε χθες στα Γιάννινα η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων. Ο κλάδος περνά μια από τις δυσκολότερες εποχές του και απειλείται ουσιαστικά η ύπαρξή του, ωστόσο οι κτηνοτρόφοι δηλώνουν αλληλέγγυοι για το μέλλον της «Δωδώνης», υπογραμμίζοντας, ότι αυτή αποτελεί πρότυπο συνεταιριστικής βιομηχανίας και το μέλλον της δεν αφορά μόνο τους Ηπειρώτες, αλλά όλους τους Έλληνες κτηνοτρόφους. «Θα δώσουμε από κοινού τον αγώνα για τη «Δωδώνη». Αυτή είναι ένα από τα κάστρα της κτηνοτροφίας και δεν θα την αφήσουμε να πέσει» τόνισε χθες ο Πρόεδρος της ΠΕΚ Δημήτρης Καμπούρης.


ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…

Ο Πρόεδρος υποστήριξε, ότι ο κτηνοτροφικός κόσμος της χώρας είναι έτοιμος να βγει στους δρόμους και πάλι, όχι μόνο για τη «Δωδώνη», αλλά και για τα φλέγοντα ζητήματα, που μαστίζουν τους κτηνοτρόφους.

Αυτά είναι οι τιμές των ζωοτροφών που έχουν πάρει την… ανηφόρα, αλλά και η τιμή του εισκομιζόμενου γάλακτος. «Διεκδικούμε καλύτερες τιμές για το γάλα μας» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καμπούρης.

Πηγή: "Πρωινός Λόγος" της Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: