Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Με 7 νέους ποδοσφαιριστές που έκαναν "ντεπούτο",κέρδισε ο ΠΑΣ μέσα στην Τούμπα



Στα ψυχιατρεία απειλεί να τους στείλει όλους ο ΠΑΣ! Με… μισή ομάδα, αλλά μεγάλη ψυχή (και τύχη) η ομάδα του Χριστόπουλου έκανε «κηδεία» στην Τούμπα και ονειρεύεται Champions League!Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εναν ΠΑΣ με 7 νέους πδοσφιαριστές που έκαναν "ντεπούτο" !!!Η ομάδα του Γεωργιάδηήταν πάλι προβλέψιμη και ο ΠΑΣ με έξυπνη διαχείριση του αγώνα χτύπησε στο 89' με τον Λίλα, που με κοντινό πλασέ χάρισε σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Οι θεσσαλονικείς έχασαν απίστευτη ευκαιρία στο 83' με Αθανασιάδη (δοκάρι) και Ολίσε,ο Φεγκρούς σταμάτησε τετ α τετ του Βούκιτς στις καθυστερήσεις και το συγκρότημα του Χριστόπουλου σημείωσε την δεύτερη διαδοχική του νίκη στα πλέι οφ, έχοντας πλέον κάθε δικαίωμα να κάνει όνειρα για Champions League.Αμέσως μετά το 0-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ χειροκρότησε τους νικητές, αποδοκίμασε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και φώναξε συνθήματα υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία.
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος.
Κίτρινες: Ρουμπουλάκου, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Κάτσε, Ντε Βινσέντι.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σίλντενφελντ, Λίνο, Ετό, Κατσουράνης, Κάτσε, Λάζαρ(68' Αποστολόπουλος), Σαλπιγγίδης(56' Ολίσε), Λόρενς(46' Βούκιτς), Καμαρά, Αθανασιάδης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Ντάσιος, Λίλα, Οικονόμου, Βίλα, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Γιάκος(73' Νάκος), Νικλητσιώτης(85' Ντε Βινσέντι), Τσουκαλάς(62' Κοροβέσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: