Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Οι χρήστες θα συνηθίσουν τα Windows 8 μέσα σε 24 ώρες

Αν και υπάρχουν φόβοι ότι ο κόσμος δεν θα συνηθίσει την καινούργια εμπειρία των Windows 8, ωστόσο η Microsoft είναι αισιόδοξη ότι... το νέο λειτουργικό σύστημα θα κάνει τους χρήστες να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο να χειρίζονται τον υπολογιστή κι αυτός ο τρόπος θα τους αρέσει.Σκοπός της Microsoft είναι να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν όλο και περισσότερα πράγματα με τις φορητές τους συσκευές, μακριά από τον σταθερό υπολογιστή τους. Για το λόγο αυτό, παράλληλα με το νέο λειτουργικό σύστημα, η εταιρεία λάνσαρε και το Microsoft Surface, τη νέα ταμπλέτα με τα Windows 8.

Το νέο λειτουργικό σύστημα είναι πιο γρήγορο και πιο ασφαλές, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο χρήστης έχει συνδεθεί στο μενού ακόμα κι αν έχει παλαιότερο υπολογιστή.

Οι χρήστες που θα εγκαταστήσουν τα Windows 8 στον υπολογιστή τους που σήμερα τρέχει με Windows 7 θα δουν να ξεκινάει 40% πιο γρήγορα και να συνδέεται σε ασύρματο Wi-Fi μέσα σε 5 δευτερόλεπτα τη στιγμή που με τα Windows 7 χρειαζόντουσαν τουλάχιστον 15.

Η Microsoft πιστεύει ότι οι χρήστες θα συνηθίσουν τη χρήση του νέου λειτουργικού συστήματος μέσα στο πρώτο 24ωρο χρήσης.

Μετά τις πρώτες ώρες οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο μενού πλοήγησης, να διαχειρίζονται τις εφαρμογές τους και να αξιοποιούν τις νέες δυνατότητες που δίνει το λειτουργικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: