Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Καταιγισμός σχολίων για τον απολογισμό Παπανδρέου στο facebook

Πόλεμος σχολίων σημειώθηκε στο facebook, με αφορμή ένα μήνυμα του Γ. Παπανδρέου για τη διετή διακυβέρνησή του. «Στα δύο αυτά χρόνια, δεν τα αλλάξαμε όλα αρκετά, αλλά ασχοληθήκαμε με όλα. Δεν αφήσαμε καμία νοσηρή κατάσταση του παρελθόντος, που δεν αγγίξαμε. Αλλά η μάχη συνεχίζεται και πρέπει να ενταθεί» έγραψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μία ημέρα μετά το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.
«Συγνώμη κ. Παπανδρέου, αλλά τα εννοείτε αυτά που λέτε; Η Ελλάδα είναι στη χειρότερη κατάσταση που βρέθηκε ποτέ και όλο το τίμημα το πληρώνει ο λαός. Με θλίψη θα σας ενημερώσω πως ό, τι αγγίξατε, έγινε χειρότερο», έγραψε μία χρήστης.
«Μήπως ζεις σε άλλο πλανήτη;» ήταν ένα άλλο καυστικό σχόλιο, ενώ μία άλλη αναφέρει: «Συγκεντρώσου άνθρωπέ μου...!!! Χανόμαστε».
Πάντως, το μήνυμα του τέως πρωθυπουργού δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και πιστοί του οπαδοί, που του εκδήλωσαν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους. «Προχώρα... είμαστε μαζί σου!!!» αναφέρει κάποιος, ενώ ένας άλλος ζητά η μάχη «να συνεχιστεί και να ενταθεί αλλά με ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ !!!!!».
«ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ...ΧΑΡΗ...ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΕΦΙΑΛΤΕΣ...», γράφει κάποιος άλλος.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: