Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Φόνος στα κτήματα της Βασίλισσας Ελισάβετ: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής των βασιλικών κτημάτων κατά τη διάρκεια της βόλτας του με σκύλους κοντά στο χωριό Amner στο δάσος Norfolk. Η αστυνομία δηλώνει ότι τα στοιχεία επιτρέπουν την πιθανολόγηση μιας υπόθεσης δολοφονίας. Η έρευνα βρίσκεται ακόμα στην αρχή, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. 
Το σώμα της άτυχης γυναίκας εκτιμάται ότι βρισκόταν αρκετό καιρό εκεί, πολύ κοντά όπου η βασιλική οικογένεια πέρασε τα Χριστούγεννα και η Βασίλισσα επιβλέπει την εκτροφή και εκπαίδευση αλόγων κούρσας. Εκπρόσωπος της αστυνομία είπε ότι το πτώμα βρέθηκε την 1η Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα. Ο χώρος έχει σφραγιστεί και διενεργείται λεπτομερή αναζήτηση.





Ένας εργαζόμενος στα ακίνητα, ο οποίος αρνήθηκε να κατονομαστεί, δήλωσε ότι η αστυνομική επιχείρηση περιβάλλεται από μυστικότητα, καθώς η περιοχή είναι τελείως αποκλεισμένη και υπάρχουν συνεχώς αυτοκίνητα της αστυνομίας εκεί. Το περίεργο είναι, είπε, ότι ενώ όλα όσα γίνονται στο κτήμα είναι γνωστά, κανείς δεν είδε ή δεν ξέρει τίποτα.





Η Βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι στο κτήμα, συνοδευόμενοι από τον κόμη και την κόμισσα του Wessex και τα δύο μικρά παιδιά τους. Το πρωί της Δευτέρας, η Βασίλισσα είχε εντοπιστεί στο κτήμα έφιππος φορώντας ένα σκούρο μπλε παλτό ιππασίας.





Περισσότεροι από 200 άνθρωποι ζουν στο Sandringham, συμπεριλαμβανομένων των αγροτών, των δασοκόμων, των κυνηγών και των κηπουρών.





Είναι επίσης ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο που περιλαμβάνει τεράστιες εκτάσεις αγρών και δασών, καθώς και περιβόλια.





Ο πρόεδρος των Norfolk Ramblers, Mike Berman είπε: "Πιστεύω ότι το γεγονός ότι το Anmer υπήρξε τόπος ταφής, αν και δεν χρησιμοποιείται έτσι πλέον, ίσως μπορεί να ρίξει φως σχετικά με την ανακάλυψη".

Τον περασμένο Μάρτιο, το σώμα ενός Αμερικανού με εμμονή στη Βασίλισσα βρέθηκε 100 μέτρα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.


Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: