Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Διάλειμμα στην κακοκαιρία – Χιονιάς από το Σαββατοκύριακο


Μικρή... ανάσα από τον χιονιά που μας επισκέφθηκε τις τελευταίες μέρες. Αλλά μετά από το σύντομο διάλειμμα της Παρασκευής, ο καιρός θα χαλάσει και πάλι από το Σαββατοκύριακο. Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο έχουν υποχωρήσει, αλλά και σήμερα υπάρχουν δρόμοι που παραμένουν κλειστοί και η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αλυσίδες. 
Κλειστός είναι ο δρόμος στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ και πάνω, στην Πεντέλη από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τη διασταύρωση για τον Άγιο Πέτρο, στη Φυλή από τη Μονή Κλειστών έως τα Δερβενοχώρια, από τα Βασιλικά κτήματα μέχρι το Κατσιμίδι, η Εθνική Αντιστάσεως στην Καισαριανή προς τις κεραίες του Υμηττού και η Αγίας Τριάδος, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. 

Από τις 11:00 έχει αρθεί το γενικό απαγορευτικό απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό αλλά και για τα νησιά του Ιονίου. Τα προβλήματα, πάντως, παραμένουν. Απόδειξη η ταλαιπωρία των επιβατών του Faistos Palace, που... εγκλωβίστηκαν μέσα στο πλοίο! 


Σταδιακή βελτίωση του καιρού περιμένουμε από το βράδυ όμως νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα μας από το Σαββατοκύριακο. 

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: