Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "οι Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Το παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες καλές φάσεις, με τον ΠΑΣ να φτάνει στους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ έφτασε στους 20. Ο ΠΑΣ είχε μια μικρή υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στην φάση με την κεφαλιά του Κώτσιου. Από την άλλη ο ΟΦΗ έδωσε βάση στην αμυντική του λειτουργία και στις αντεπιθέσεις προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του είχε τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Από την άλλη οι Γιαννιώτες δεν απείλησαν σε όλη τη διάρκεια του β' μέρους την εστία του Κάρολ, ωστόσο στο 90' είχαν την μεγάλη τους ευκαιρία με το δοκάρι του Τζάνη.

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"
Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/ Ευθυμιάδης (Πιερίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)/ Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)
Καιρός: Αίθριος

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πατσατζόγλου, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Σκούφαλης (65' Τζάνης), Βίλα, Φ. Γεωργίου, Μπεσέρα (82' Μιχαήλ), Μπακαγιόκο (76' Ζαϊρί).

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γ. Γεωργίου, Μπουλούτ, Τζ. Λόπεθ (65' Παπουλής), Σίσιτς, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Μπούρμπος , Μάντζιος.

Κίτρινες κάρτες: Τζημόπουλος (55', ΠΑΣ Γιάννινα), Πατσατζόγλου (57', ΠΑΣ Γιάννινα), Φέγκρους (63', ΠΑΣ Γιάννινα)-Γεωργίου (50', ΟΦΗ), Ταυλαρίδης (78', ΟΦΗ)

Σκόρερ:

Μικρή υπεροχή ο ΠΑΣ

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΣ να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να κάνει την πρώτη του ευκαιρία στο 11', όταν ο Πατσατζόγλου έστρωσε στον Μπακαγιόκο μέσα στην περιοχή με τον επιθετικό του ΠΑΣ να κάνει το σουτ, αλλά ο Κάρολ να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός στηνη συνέχεια που δημιούργησε κινδύνους στην εστία του ΠΑΣ. Στο 17', το σουτ του Μπούρμπου ο Φέγκρους ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 20' από το σουτ του Μάντζιου η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 22 ο Φέγκρους είπε και πάλι "όχι" στο σουτ του Σίσιτς, με τον ΠΑΣ να απαντά με το Γεωργίου, αλλά από το σουτ του η μπάλα να φεύγει άουτ στο 25'.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 36΄ για την ομάδα της Ηπείρου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κώτσιος έκανε την κεφαλιά με τον Βερόν πάνω στη γραμμή να διώχνει την μπάλα, πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 41', από το σουτ του Πατσατζόγλου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίστς στο 44' με το 0-0 να μένει μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ανέβηκε ο ΟΦΗ στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ με τον Κάλαϊτζιτς και τον Σίσιτς.

Στο 48', μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κάλαϊτζιτς έξω από την περιοχή έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φεγκρους.

Δέκα λεπτά αργότερα (58'), ο Μάντζιος για τον ΟΦΗ έκανε μια ωραία προσωπική ενέργεια έξω από την περιοχή έκανε και το σουτ, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο ΟΦΗ έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ στο 62', όταν ο Σίσιτς αυτή τη φορά ελευθερώθηκε έξω από την περιοχή του ΠΑΣ έκανε και το σουτ με τον Φέγκρους να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 64', 64' ο Φέγκρους με τον Κώτσιο δεν συνεννοήθηκαν σωστά με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να ανατρέπει έξω από την περιοχή τον Μάντζιο και να δέχεται την κίτρινη κάρτα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην συνέχεια και η μεγάλύτερη ευκαιρία για γκολ ήταν στο 90' για τον ΠΑΣ, όταν ο Γεωργίου μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση έκανε την παράλληλη μπαλιά προς την εστία και ο Τζάνης από καλή θέση με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να παίρνουν από έναν βαθμό στο πρώτο ματς του 2012.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: