Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

H επόμενη ημέρα του νταμπλούχου Παναθηναϊκού


Μία από τις πιο... διδακτικές χρονιές του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φετινή. Πολλά σκαμπανευάσματα, αλλαγές προσώπων, πολλές μέτριες εμφανίσεις αλλά τελικά νταμπλ. Η διοίκηση των «πρασίνων» πρέπει όλα αυτά πλέον να τα ζυγίσει ώστε την επόμενη αγωνιστική περίοδο να στοχεύσει ακόμα ψηλότερα, κάτι που γνωρίζει φυσικά πολύ καλά. Με αφετηρία τη δήλωση του Δημήτρη Διαμαντίδη «που να πάω εδώ είναι η οικογενειά μου» το «τριφύλλι» θα χτίσει  την ομάδα του με πολλές όπως αναμένεται προσθαφαιρέσεις...Κατ' αρχήν υπάρχει το ζήτημα προπονητή, για το οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόεδρος της ΚΑΕ, μπορεί να άφησε να αιωρείται η πιθανότητα παραμονής του Φραγκίσκου Αλβέρτη, αλλά σίγουρα αν οι «πράσινοι» ζητούν το κάτι παραπάνω χρειάζονται έναν έμπειρο προπονητή με τον Φράγκι φυσικά δίπλα στην ομάδα. 

Σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό οι Ζακ Ράιτ και Ραμέλ Κάρι, φαίνετια να αποχωρούν καθώς δεν ικανοποίησαν όσο θα έπρεπε, ενώ απίθανη μοιάζει και η παραμονή του Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Όσο για τον Μάικ Μπατίστ το συμβόλαιο του οποίου λήγει, πιθανότατα θα αποχαιρετήσει τους «πράσινους». 

Αντίθετα συμβόλαιο μέχρι το 2015 έχουν οι Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε, ενώ για δύο χρόνια ακόμη έχουν συμβόλαια ο Αντώνης Φώτσης, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, αλλά και οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Νίκος Παππάς. 

Ο Μάικ Μπράμος δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο, ενώ οψιόν επέκτασης (+1) και για τις δύο πλευρές υπάρχει στη συμφωνία με τον Γιόνας Ματσιούλις.

Πηγή:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: