Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Στάη: Ο Βαρουφάκης λέει μπαρούφες για αυτοπροβολή στις δύσκολες ώρες της ΕΡΤ

Η Έλλη Στάη απάντησε με ένα αιχμηρό tweet μέσα από την προσωπική της σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο, στον οικονομολόγο Γιάννη Βαρουφάκη, για το αν του είχε απαγορεύσει να μιλήσει στην ΕΡΤ ή όχι.
Γράφει η Έλλη Στάη:
Μπαρούφες Βαρουφάκη για αυτοπροβολή στις δύσκολες ώρες της ΕΡΤ.
Ο κ Βαρουφάκης περιγράφει στην ιστοσελίδα του ένα περιστατικό με την Έλλη Στάη λίγο πριν βγει στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, όπου η παρουσιάστρια του ζήτησε "σχεδόν σαν χάρη, να μην πω τις δυο απαγορευμένες λέξεις στον αέρα: ανασυγκρότηση χρέους.
Ανησυχούσε ότι αν συνέχιζα να μιλάω για την ανασυγκρότηση, για το κούρεμα του ελληνικού χρέους, η πίεση από τη κυβέρνηση να μείνω εκτός της ΕΡΤ θα ήταν αφόρητη".
Βαρουφάκης: Η Στάη μου απαγόρευσε την... αναδιάρθρωση
Μετά την επίσημη ανακοίνωση για λουκέτο στην ΕΡΤ, ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης με ένα κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο Διαδίκτυο, αναφέρθηκε στους λόγους που "είχε αποκλειστεί" από τη δημόσια τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια.
Μάλιστα, ο κ. Βαρουφάκης κάνει λόγο για "Έλληνα Υπουργό Προπαγάνδας- υπουργό για τον Τύπο και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο", συμπληρώνει ο ίδιος, ο οποίος έδωσε εντολή να μην τον ξανακαλέσουν στην ΕΡΤ μετά τη συμμετοχή του σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση χρήστη στο Twitter ο κ. Βαρουφάκης δεν διστάζει να αποκαλύψει το όνομα του υπουργού, σημειώνοντας ότι πρόκειται για τον "Γιώργο Πεταλωτή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: