Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Θερμή υποδοχή Σαμαρά στη Ρόδο

Πολιτικά μηνύματα, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου προκύπτουν από την θερμή υποδοχή που επιφυλάχθηκε στον πρόεδρο της Ν. Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, που από το πρωί βρίσκεται στη Ρόδο. Μετά τις Καλυθιές και τη Μαλώνα όπου οι κάτοικοι εξέφρασαν ανοιχτά την εκτίμηση και τη χαρά τους για την παρουσία του στα χωριά τους και την ενημερωτική συνάντηση που είχε στη Μεραρχία με τους επιτελείς αξιωματικούς για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας, ο Αντώνης Σαμαράς μετέβη με ταξί στην πιάτσα του Μανδρακίου όπου τον περίμεναν πολλοί επαγγελματίες ταξιτζήδες.

Η μετακίνηση του προέδρου της Ν. Δημοκρατίας με ταξί ύστερα από «απαίτηση» του σωματείου σε ένδειξη αναγνώρισης της επίλυσης σοβαρών προβλημάτων του κλάδου τους. Στην πιάτσα των ταξί τον περίμενε ο πρόεδρος του σωματείου Θ. Χατζηγεωργίου και όλοι μαζί τον ευχαρίστησαν με θερμά λόγια για την συμπαράστασή του στο θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος.



Στη συνέχεια περπατώντας επισκέφθηκε τη Νέα Αγορά από την είσοδο με τα δύο περίπτερα, συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες, συνέχισε με επίσκεψη στο Λιμεναρχείο και την Αστυνομική Διεύθυνση και κατέληξε στα γραφεία της Μητρόπολης Ρόδου, όπου είχε συνάντηση με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο.



Από τη ΝΟΔΕ Δωδ/σου, αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος εκφράζονταν ιδιαίτερη ικανοποίηση για το ξεχωριστό κλίμα φιλοξενίας με το οποίο έγινε δεκτός στη Ρόδο, σε αντίθεση με άλλα που συμβαίνουν σε διάφορες περιοχές της χώρας με άλλους πολιτικούς.


Στις 5:30 το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τους υποψήφιους βουλευτές και τα μέλη της ΝΟΔΕ και ακολούθως θα έχει συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, των παραγωγικών τάξεων και επιστημονικών συλλόγων.




ΠΗΓΗ: rodosalarm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: