Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΣ στο... χορό των δοκαριών, βάζεις και δυο γκολ!

Κάποια στιγμή νόμιζε κανείς ότι στόχος ήταν τα... δοκάρια και όχι το γκολ! Ως το 65ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τρία... Ωστόσο, κατάφερε να νικήσει 2-0 τον Πανθρακικό!Και οι δύο ομάδες δημιουργούσαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μόνο οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ και μάλιστα πολλές φορές... Στο 12'ύστερα από σέντρα του Ναδάλες ο Ίλιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη. Ο ΠΑΣ είχε ένα ακόμη δοκάρι, αλλά πώς; Αστοχώντας σε πέναλτι το οποίο κέρδισε στο 39' όταν ο Ιγκόρ πήγε πολύ άτσαλα πάνω στον Τζημόπουλο



Στο 40' ο Τσάβες εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε ψηλά.

Πάντως ο νόμος του ποδοσφαίρου δεν επιβεβαιώθηκε για τον ΠΑΣ που είχε και τρίτο δοκάρι στο 65' με τον Μιχαήλ που πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος, αλλά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Αθανασιάδη!

Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, στο 67' όταν ο Ίλιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Μιχαήλ πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 1-0! Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί οι Ηπειρώτες... Τελείωσαν το ματς με ένα ακόμη γκολ στο 92'. Ο Ίλιτς βρέθηκε απέναντι στον Αθανασιάδη, πλάσαρε εύστοχα και έκανε το τελικό 2-0.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μανιάς (82' Γιάκος), Κοζορώνης, Ακόστα (90'Σαπαλίδης), Τσουκαλάς (93' Σκόνδρας), Ίλιτς, Τζημόπουλος, Ναδάλες. Τσάβες, Καρανίκας.

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Ίγκορ (60' Ροζέριο Μάρτινς), Λαδάκης (81' Νικόλτσης), Μεχία, Σερφά, Ντιγκινί, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Μελίσσης, Χαβίτο (46' Μπαϊκαρά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: