Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Κόστα Ρίκα – Ελλάδα: Αντίστροφη μέτρηση για τον... "τελικό" – Την τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του Καρνέζη – Ξεκινάει ο Καραγκούνης


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Έξω από την Arena Pernabuco, ήδη έχουν συγκεντρωθεί οι πρώτοι Έλληνες φίλαθλοι. Στη χώρα του Πελέ, θέλουν να τα βάψουν όλα μπλε και εκτός από τη μάχη της κερκίδας, να ωθήσουν την Εθνική να κερδίσει την Κόστα Ρίκα και να γράψει ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της. Στο Ρεσίφε μπορεί η βροχή να σταμάτησε αλλά η θερμοκρασία χτυπάει... κόκκινο. Λίγο πριν από τις 21:00 (ώρα Ελλάδας) η αποστολή της Εθνικής ξεκίνησε από το ξενοδοχείο για το μεγάλο ματς. Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Καραγκούνης θα είναι ξανά στη βασική 11αδα, όπως με την Ακτή Ελεφαντοστού και το πιθανότερο είναι πως ο Κώστας Κατσουράνης θα μπει στο ματς σαν αλλαγή. 


Ο μοναδικός που έχει ερωτηματικό δίπλα από το όνομά του είναι ο Ορέστης Καρνέζης. Αν και οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει, ο διεθνής τερματοφύλακας θα δοκιμάσει στο ζέσταμα και αν οι γιατροί δώσουν το ΟΚ κι εκείνος δεν νιώσει καμία ενόχληση, θα είναι βασικός. Πολλά θα κριθούν και από τη μάχη της εξέδρας. Οι Έλληνες θέλουν να την κερδίσουν και ελπίζουν ότι αυτή τη φορά δε θα είναι όλοι οι Βραζιλιάνοι που θα βρεθούν στο γήπεδο με τον αντίπαλό μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: