Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ- Γυναίκα αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβε τον δολοφόνο, ενώ οι συνάδελφοί της παρακολουθούσαν απαθείς!


Σοκ προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου μπροστά σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια ομάδα δέκα και πλέον ατόμων επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά στο στήθος έναν 34χρονο άνδρα. Ο 34χρονος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο, καθώς φέρεται να δέχτηκε τουλάχιστον δύο μαχαιριές, ωστόσο πάρα τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.Ο 34χρονος βρισκόταν στην καφετέρια του Κερατσινίου μαζί με τη φίλη του και ένα φιλικό του ζευγάρι όπου παρακολουθούσε ποδόσφαιρο. Λίγο μετά τις 12 κινήθηκε προς το μέρος του ομάδα μαυροντυμένων ακροδεξιών κρανοφόρων. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακολούθησε...
φραστικό επεισόδιο, με αντιπαράθεση πολιτικού περιεχομένου, ενώ ξαφνικά κινήθηκε προς το μέρος του θύματος ένας 45χρονος με μαχαίρι.Συγκεκριμένα, η παρέα του θύματος προσπάθησε να ξεφύγει από τον κλοιό των ακροδεξιών όμως ένα αυτοκίνητο που εμφανίστηκε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας τους έκλεισε το δρόμο. Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο, μαχαίρωσε εν ψυχρώ τον 34χρονο και τον άφησε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.Σύμφωνα με πληροφορίες, το φονικό έγινε μπροστά στην ομάδα ΔΙΑΣ. Μάλιστα, μόνο μία κοπέλα αστυνομικός ήταν εκείνη που προέταξε το όπλο της στον 45χρονο δράστη καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τον συλλάβει.Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε.Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή την εμπλοκή μελών της στο φονικό στο Κερατσίνι.«Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με αυτό το θλιβερό συμβάν... Μέλη και οπαδοί μας δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία στο Κερατσίνι», δήλωσε στο ραδιόφωνο ΣΚΑΙ ο Ηλίας Κασιδιάρης διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα περί εμπλοκής μελών του κόμματος στο φονικό στο Κερατσίνι.«Πάνε κάποια υποκείμενα και μας κατηγορούν και δημιουργούν κλίμα πόλωσης και πολέμου», υποστήριξε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.«Μας πετάνε λάσπη και εκμεταλλεύονται το αίμα ενός πολίτη για πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας δεν είναι δυνατόν ο κάθε αλήτης να βγαίνει και να μας υβρίζει. Δεν μπορεί επειδή ειπώθηκαν κάποια πράγματα στο Μελιγαλά να μας εμπλέκουν με ένα έγκλημα» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης καταλήγοντας πως η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί νομικά κατά όσων προσπαθούν να εμπλέξουν το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου με το έγκλημα στην Αμφιάλη, όπου ένας 45χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι 34χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: