Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Μέχρι και η Μαντόνα ασχολείται με τους μετανάστες στην Ελλάδα

Για τη μισαλλοδοξία στις μέρες μας που αυξάνεται ανησυχητικά, αλλά και για την άσχημη αντιμετώπιση των μεταναστών σε πολλές δυτικές χώρες, μίλησε σε συνέντευξή της η βασίλισσα της ποπ, ενώ από την κριτική της δεν γλύτωσε ούτε η Ελλάδα. Αφορμή για τα σχόλια της Μαντόνα στάθηκε ερώτηση του δημοσιογράφου βραζιλιάνικου τηλεοπτικού δικτύου, σχετικά με το βίντεο που προκάλεσε την οργή της Μαρίν Λε Πεν από το κόμμα Εθνικό Μέτωπο. «Αυτό το βίντεο φτιάχτηκε για τη μισαλλοδοξία που έχουμε ο ένας για τον άλλον και πόσο κρίνουμε εύκολα ανθρώπους πριν τους γνωρίσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων η βασίλισσα της ποπ.

Και πρόσθεσε: «Φαίνεται πως η μισαλλοδοξία όλο και μεγάλωνει. Στην Ελλάδα, στη Γαλλία παντού οι άνθρωποι προσπαθούν να διώξουν τους μετανάστες κάνοντάς τους να κρύβονται και να μην δείχνουν τη θρησκευτική τους ταυτότητα. Σκεφτείτε τι γίνεται στη Ρωσία με την κοινότητα των ομοφυλόφιλων. Ζητώ την προσοχή των ανθρώπων και να δουν πως δημιουργούμε περισσότερο χάος στον κόσμο».

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας ανακοίνωσε πως πρόκειται να μηνύσει την τραγουδίστρια για τη χρήση της εικόνας της Λε Πεν στη συναυλία που έγινε στις 14 Ιουλίου στη Γαλλία. Ωστόσο, αν και της είχε γίνει προειδοποίηση και στην προηγούμενη συναυλία, η Μαντόνα αρνήθηκε να αλλάξει το βίντεο.




Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: