Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Άρον- άρον μετακινούνται στη Θράκη 500 αστυνομικοί από την Ήπειρο

Σοκ έχει προκαλέσει η διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έφτασε σήμερα στις Αστυνομικές Διευθύνσεις για μετακίνηση προσωπικού προς τις ακριτικές περιοχές της Θράκης. Συνολικά από όλη την Ελλάδα θα μετακινηθούν 1800 αστυνομικοί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τις τέσσερις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Ηπείρου θα μετακινηθούν συνολικά 500 αστυνομικοί και συνοριακοί, γεγονός που θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη λειτουργία τους. Να σημειωθεί ότι οι 250 από αυτούς θα προέρχονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.


Πρόκειται για μία πρωτοφανή ενέργεια, σημειώνουν οι αστυνομικοί, η οποία θα διαλύσει όχι μόνο τις υπηρεσίες αλλά και τις οικογένειες τους, καθώς ο χρόνος παραμονής στις περιοχές Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης, είναι άγνωστος.

Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις στην Ήπειρο λειτουργούν ήδη οριακά και με τεράστια προβλήματα λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Η μετακίνηση μιας τόσο μεγάλης δύναμης θα τινάξει στον αέρα κάθε προγραμματισμό και θα αφήσει στην ουσία την περιοχή γυμνή σε μία περίοδο μάλιστα όπου η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο.

Επί ποδός βρίσκονται την τελευταία ώρα τα συνδικαλιστικά στελέχη των αστυνομικών κι απομένει να δούμε τις επόμενες ώρες ποια θα είναι η επίσημη αντίδραση των Ενώσεων Αστυνομικών.

Πηγή:epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: