Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η γοητευτική Αλεξάνδρα Τζουβάρα από τα Ιωάννινα, που κατεβαίνει υποψήφια στην Περιφέρεια Αχαΐας


Ονομάζεται Αλεξάνδρα Τζουβάρα και έχει όλα όσα σπάνια απαντώνται σε μία γοητευτική γυναίκα πολιτικό. Είναι νέα, με όρεξη και λύσεις για τα κοινά, εργασιομανής κι εξαιρετικά δημοφιλής, και τυγχάνει ευρείας αποδοχής ακόμη κι απ' τους πολιτικούς της αντιπάλους! Η Αλεξάνδρα Τζουβάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στην Πάτρα προκειμένου να σπουδάσει πολιτικός μηχανικός. Αγάπησε την πολή όπως και το νομό Αχαΐας, ίσως περισσότερο κι από τους βέρους Πατρινούς. Η ίδια επέλεξε να κατοικήσει όχι σε κάποια από τις "καλές" περιοχές της Πάτρας, αλλά σε ένα προάστιο, την Κάτω Αχαΐα. Εκεί, στις περασμένες δημοτικές εκλογές αποφάσισε να κατέβει υποψήφια. Με όπλο της την φρεσκάδα, την αστείρευτη όρεξη για δουλειά, την εργατικότητά της και τις ιδέες της, κατάφερε να πείσει τους κατοίκους του δήμου Δημαίων να την εμπιστευτούν και να την βάλουν με υψηλά ποσοστά στο δημοτικό συμβούλιο.Ποτέ δε θέλησε να πάρει κάποια έμμισθη θέση στο δημοτικό συμβούλιο. Αντιθέτως, κυνηγούσε κι έβρισκε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονταν ή τις εξέθεταν οι συμπολίτες της. Ταυτόχρονα εργαζόταν κι εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός. Ατελείωτα ξενύχτια με μόνο έναν σκοπό. Να βάλει το μικρό της λιθαράκι να αλλάξει όσα για τους άλλους φάνταζαν... βουνό!

Οι προσπάθειές της ανταμείφθηκαν. Η Αλεξάνδρα Τζουβάρα τυγχάνει ιδιαίτερης αποδοχής και αναγνώρισης από το σύνολο των πολιτών ακόμη και των πολιτικών της αντιπάλων. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, που αποφεύγει την δημόσια προβολή, παρότι είναι βγαλμένη από τα σπλάχνα της ΟΝΝΕΔ, όσα χρόνια ήταν δημοτική σύμβουλος συνεργάστηκε με όλους τους εκπροσώπους των "αντίπαλων" συνδυασμών, αφού όπως συνήθιζε να λέει: εδώ ήρθαμε να λύσουμε τα προβλήματα του κόσμου και όχι τις όποιες ιδεολογικές διαφορές διαφορές.

Οι κόποι της εκτός από αναγνώισης της τοπικής κοινωνίας, τυγχάνουν αναγνώρισης ακόμη και στην Πάτρα! Στο νομό Αχαΐας έχουν να λένε για την ψηλή ξανθιά, με την ευγενική της συμπεριφορά και το χαμόγελο πάντα στα χείλη, που με ταπεινότητα προσπαθούσε πάντα για τα προβλήματα των πολιτών.

Όπως μαθαίνουμε, τους τελευταίους δύο μήνες διαδραματίστηκε θρίλερ σχετικά με την υποψηφιότητά της στις ερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δύο συνδυασμοί διεκδικούσαν τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιό τους, με ακόμη έναν να έχει εκφράσει ανεπίσημα την θέλησή του να την εντάξει στις δυνάμεις του.

Τελικά, ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, έκανε κίνηση ΜΑΤ και κατάφερε να την πείσει να πει το μεγάλο "ναι" και να κατέβει ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος. 

Κι αν το όνομα Ανδρέας Κατσανιώτης σε πολλούς δε λέει κάτι, να σας ενημερώσουμε ότι από το 2004 έως το 2007, διετέλεσε Διευθυντής Marketing στην εφημερίδα Η Καθημερινή, ενώ, από το Νοέμβριο του 2007, και Διευθύνων Συμβούλος στον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) Α.Ε.!

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του συνδυασμού, που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπολοίπους; Ότι το ψηφοδέλτιό του στελεχώνεται στην συντριπτική του πλειοψηφία από νέους - άφθαρτους ανθρώπους που έχουν το εξής σύνθημα: δουλειά, δουλειά, δουλειά!

Πηγή:planet-greece.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: