Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τους αριστούχους μαθητές βράβευσε χθες ο Δήμος Ιωαννιτών

Σε μια συγκινητική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών βραβεύθηκαν χθες το πρωί οι αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων των Ιωαννίνων.  Η αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» γέμισε ασφυκτικά, ενώ στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Φιλ. Φίλιος τίμησε τη μνήμη μιας μαθήτριας του 6ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, η οποία δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Στη σκηνή ανέβηκε η μητέρα της εκλιπούσης, η οποία και παρέλαβε το βραβείο, καθώς η κόρη της ήταν αριστούχος στο τμήμα της. 
Στήριξη… 
Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φιλ. Φίλιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημασία της διαρκούς μάθησης, αλλά και στη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για στήριξη της νέας γενιάς.
«Κλειδί για αυτό είναι η μάθηση, η γνώση και οι νέες ιδέες. Όλα αυτά είναι η σημαντικότερη υποθήκη για τη νέα γενιά, η οποία δοκιμάζεται και θα δοκιμαστεί τα επόμενα χρόνια. Δυστυχώς, είναι η γενιά που θα υποστεί το τίμημα των λαθών» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων. 
Η εκδήλωση έκλεισε με άκρως μουσικό τρόπο, αφού στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου εμφανίστηκε ο Γιώργος Γάκης με τους Troublemakers, καθώς και το Τμήμα Ηλεκτρικής Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου. 
***
Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων Θανάσης Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Γιωτίτσας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τρ. Αλμπάνης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Φ. Νόκα, ο Διοικητής της 8ης Μεραρχίας Σπ. Γκίζας κ.α.

Πηγή: proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: