Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Αμερικανοί προπονητές από το Saint Leo University Basketball στο 27ο Ζαγόρι Basketball Camp {Video}

*Του Άγγελου Χόρτη
Δύο αμερικανούς καταξιωμένους προπονητές έφερε χθες στα Ιωάννινα ένα από τα μακροβιότερα camp της χώρας, το 27ο Ζαγόρι Basketball Camp με διοργανωτές τον πρώην καλαθοσφαιριστή Νίκο Φιλίππου και τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βαγγέλη Παππά. Ο Vince Alexander και ο Anthony Crocitto, οι οποίοι είναι προπονητές στο Saint Leo University Basketball, μετέδωσαν τις ικανότητες τους στους εκπαιδευόμενους του συγκεκριμένου εντατικού προγράμματος εξάσκησης μπάσκετ, στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων.

 

Όπως μας ανέφεραν οι ίδιοι οι προπονητές: «Οι εκπαιδευόμενοι στην αρχή ήταν λίγο φοβισμένοι, καθώς είχαν να κάνουν με δύο ξένους προπονητές που θα εφάρμοζαν έναν διαφορετικό τρόπο καθοδήγησης με διαφορετικές απαιτήσεις, όμως στην πορεία, όταν απέκτησαν την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση από αυτούς τους προπονητές, συνεργάστηκαν άψογα».


Ο Οικογενειακός Σύμβουλος Αθλητικού και Εκπαιδευτικού Προσανατολισμού Νίκος Γεωργιάδης αναφέρει: «Οι συμμετοχές είναι αρκετές, τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο των δυνατοτήτων τους, και οι προπονητές είναι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών μέσα στο γήπεδο».

Ο πρώην διεθνής αθλητής και υπεύθυνος της διοργάνωσης δήλωσε: «Φέτος κάνουμε κι ένα μίνι σεμινάριο προπονητών και κάποια αξιολόγηση παικτών από δύο προπονητές από τις Η.Π.Α. Νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει και τα παιδιά και τους προπονητές, και θα είναι πολύ καλό για την λειτουργία του camp».

Άγγελος Χόρτης
Σπουδαστής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: