Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Συνταρακτική εξέλιξη στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης


Ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας, αποκάλυψε ότι βρέθηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της."Ενδιαφέρθηκαν Έλληνες από την Αμερική, οι οποίοι δούλευαν στο FBI, ζητήσαμε τη βοήθειά τους και την ενίσχυσή τους δύο μήνες μετά τον θάνατο της Ειρήνης και εκείνοι εντόπισαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της σε συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντάς μας οδό και αριθμό. Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια παραλίμνια πόλη, κάτι που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ταουξής, μιλώντας στην εκπομπή 'Αλήθειες με τη Ζήνα'.


Όπως ανέφερε, μόλις το έμαθαν, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια της άτυχης 44χρονης αναρωτήθηκαν τι δουλειά έχει να εκπέμπει το κινητό της Ειρήνης από τη συγκεκριμένη πόλη που δεν έχει καμία σχέση ούτε με το Μεσολόγγι, ούτε με το Αγρίνιο, ούτε με το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

"Μάθαμε τη διεύθυνση, στείλαμε ντετέκτιβ και αυτά που μάθαμε και ακούσαμε για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μας άφησαν άφωνους", σημείωσε ο κ. Ταουξής.

"Μας ενημέρωσαν λοιπόν από το FBI ότι το κινητό είναι κλειστό και εντοπίζουν το στίγμα του σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας και μας έδωσαν τη διεύθυνση. Όταν πήγαμε και εντοπίσαμε το σπίτι πέσαμε ξεροί γιατί ανήκει σε άτομο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέεται με την υπόθεση, αλλά εμείς αγνοούσαμε την ύπαρξή του", πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται μετά τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση, καθώς την περίοδο της εξαφάνισης της Ειρήνης Λαγούδη, πρόσωπο που συνδέεται με την υπόθεση είχε μετακινηθεί μεταξύ Ρίου – Αντιρρίου.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: