Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η μεγάλη εκδήλωση ενημέρωσης υποψηφίων και φέτος από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί όλους όσους θέλουν να σπουδάσουν το επάγγελμα που αγαπούν. Το Σάββατο 2 Ιουνίου το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Πάτρα θα υποδεχτεί εκατοντάδες ενδιαφερόμενους για μια μοναδική εμπειρία! Ενημερώσου για τις ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν.Γνώρισε τους μελλοντικούς  καθηγητές και τους μελλοντικούς συμφοιτητές σου.



Γνώρισε επαγγελματίες που έχεις σαν πρότυπο.Μπες στα εργαστήρια της ειδικότητας σου. Λάβε μέρος σε workshops σαν να ήσουν σπουδαστής.Γνώρισε το Γραφείο Σταδιοδρομίας και την υποστήριξη που μπορεί να σου προσφέρει. Οραματίσου τη δική σου επιχείρηση με το Startup Office στο πλευρό σου. Ενημερώσου με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο που έχει γίνει μέχρι σήμερα!

Με περισσότερες από 85 ειδικότητες σε 12 τομείς σπουδών, με περισσότερους από 5.500 ενεργούς σπουδαστές και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, ο κόσμος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο σε περιμένει για να σε υποδεχτεί!

Προσφέρονται οι τομείς: 

Γαστρονομία
Τουρισμός
Τεχνικά Επαγγέλματα 
Μόδα & Ομορφιά
Υγεία  & Αθλητισμός
Πληροφορική – Ηλεκτρονικά
Οικονομία & Διοίκηση
Εφαρμοσμένες Τέχνες
Παιδαγωγικά
ΜΜΕ & Ήχος
Performing Arts
Αγροτική Κατάρτιση



Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις σπουδαστής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για μια μέρα συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής στο http://www.delta-iek.gr/student-for-a-day  και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για να σε προσκαλέσουμε να ζήσεις την εμπειρία  “Student for A Day”!

Όλοι οι συμμετέχοντες του “Student for A Day” που θα κάνουν κράτηση θέσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα επωφεληθούν από επιδοτήσεις διδάκτρων, ενώ 10 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν δωρεάν με ετήσια υποτροφία.

Είσοδος Ελεύθερη!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης: Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, τ.2310226318
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων: Κωλέττη & Καπλάνη 5, δίπλα στο Δημαρχείο, τ. 2651077472
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Πάτρας: Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3, τ. 2610270551

Δεν υπάρχουν σχόλια: