Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής Ιωαννίνων για τις περιφερειακές παρατάξεις «Ήπειρος της Ανατροπής» και «Συμμαχία Ηπειρωτών»

"Ο πολιτικός κόσμος οφείλει, να αφουγκράζεται συνεχεία τον «σφυγμό» της κοινωνίας. Από το δημόσιο διάλογο και τη διαβούλευση μπορούν να προκύψουν συνθέσεις, συγκλίσεις για τις μικρές και μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. Οι συναινέσεις αποτελούν το θεμέλιο λίθο για να οικοδομηθεί μια Ελλάδα ισχυρή, με ανάπτυξη, παραγωγή, ευημερία, κοινωνική δικαιοσύνη  και να αφήσει πίσω της τα πέτρινα χρόνια της κρίσης. Το Κίνημα Αλλαγής έχει κάνει πράξη στο κοινοβούλιο τη συναίνεση και συνεργασία, προτάσσοντας όχι το κομματικό συμφέρον αλλά το καλό της χώρας.   


Στην  εκδήλωση για τον «Κλεισθένη Ι» και την απλή αναλογική, στις 11 Ιουνίου στις 19.00 στο Du Lac, που διοργανώνεται από κοινού από τις περιφερειακές παρατάξεις  «Ήπειρος της Ανατροπής» και  «Συμμαχία Ηπειρωτών», το Κινήματος Αλλαγής ξεκαθαρίζει πως είναι ουτοπικό να βρεθούν κοινά σημεία με ανθρώπους που πολιτεύτηκαν με αυταπάτες τα τελευταία χρόνια. Τα σενάρια  περί συνεργασιών και χρίσματος υποψηφίων δεν ανήκουν ούτε στη «σφαίρα» της απλής αναλογικής ούτε της κοινής λογικής. Στη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο που αφορά και την αυτοδιοίκηση, το Κίνημα Αλλαγής έχει τη δική του «ατζέντα» και μια ολοκληρωμένη πρόταση να καταθέσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: