Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Κωστάρα


Οι εκδόσεις Οσελότος & ο συγγραφέας Πέτρος Κωσταράς, σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νουβέλας 'Πέτρος και Κάσσυ'' την Κυριακή 20 Μαΐου στις 19:00 μ.μ. στο ALANA Park- Resto.Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Δώρα Τάτση, Παιδοψυχολόγος & Αφηγήτρια καθώς και ο συγγραφέας του, Πέτρος Κωσταράς. Αποσπάσματα θα αφηγηθεί η Βίκυ Βάββα, παιδαγωγός θεάτρου, δραματοθεραπεύτρια.


Λίγα λόγια:
"Τα σκυλιά τού έφτιαξαν τη διάθεση στη στιγμή. Ενώ έπαιζε μαζί τους, παρατήρησε στο βάθος του κλουβιού ένα κουταβάκι απομονωμένο. Φαινόταν υπερβολικά αδύνατο και πιο ταλαιπωρημένο. Ωστόσο, παρά την εμφανή αδυναμία, η φάτσα του ήταν πολύ χαριτωμένη, με χρωματισμούς μαύρους, καφέ και άσπρους. Του Πέτρου του φάνηκε περίεργο που ενώ όλα τα άλλα κουτάβια έτρεξαν πάνω του, εκείνο παρέμεινε στη θέση του κοιτάζοντάς τον –όπως είχε την αίσθηση– με βλέμμα μελαγχολικό.  Αυτό το σκυλί τού έκανε μεγάλη εντύπωση. Καθώς το παρατηρούσε να στέκεται εντελώς μόνο του, ενώ τα υπόλοιπα έπαιζαν μαζί του, η μνήμη του γύρισε στο παρελθόν, την εποχή που πήγαινε σχολείο στη Γερμανία..."

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Πέτρος Κωσταράς γεννήθηκε στη Γερμανία το 1982.  Είναι απόφοιτος του παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου της Κρήτης, συνεχίζοντας έπειτα τις σπουδές στη Γερμανική Φιλολογία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, παρακολουθώντας παράλληλα και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της ίδιας σχολής στον κλάδο της Λογοτεχνίας. Η ενασχόλησή του με τη συγγραφή ξεκίνησε από τα πολύ νεανικά του χρόνια.  Η νουβέλα «Πέτρος και Κάσσυ» είναι το πρώτο του έργο που εκδίδεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: