Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ένα τριήμερο γεμάτο Φεράρι στα Γιάννενα


Ένα τριήμερο γεμάτο με τα διάσημα ιταλικά αυτοκίνητα Φεράρι θα έχουν τη  δυνατότητα να ζήσουν όσοι βρεθούν στα Γιάννενα από τις 8 μέχρι και τις 10  Ιουνίου, καθώς το μεγαλύτερο κλαμπ ιδιοκτητών Φεράρι της Ιταλίας, η Passione  Rossa, επέλεξε την πόλη των Ιωαννίνων ως τον επόμενο σταθμό των εκδηλώσεών  που πραγματοποιεί ανά τον κόσμο.  Ο πρόεδρος του κλαμπ, Φάμπιο Μπαρόνε, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες  στα Γιάννενα για να προετοιμάσει τιςλεπτομέρειες της διοργάνωσης με  δηλώσεις του τόνισε πως η εκδήλωση αυτή θα λειτουργήσει ως “γέφυρα”  ανάμεσα στις δύο χώρες προβάλλοντας στην Ιταλία τα Γιάννενα και την Ήπειρο. 


“Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ για να διοργανώσουμε αυτή την εκδήλωση.  Στόχος μας είναι να προβληθούν τα Γιάννενα στην Ιταλία, να δείξουμε αρχικά  στα μέλη μας και έπειτα σε όλη την Ιταλία της ομορφιές της περιοχής σας η  οποία μπορεί να αναδειχτεί και σε ένα σπουδαίο γαστρονομικό προορισμό”,  είπε μεταξύ άλλων.  Η διοργάνωση της εκδήλωσης που θα γίνει το τριήμερο 8-10 Ιουνίου στα  Γιάννενα γίνεται με τη συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου  Ιωαννιτών.  Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Βασίλης Γοργόλης, έκανε λόγο για μια ευκαιρία  προβολής της Ηπείρου σε ένα “ειδικό” κοινό υπογραμμίζοντας πως το  ενδιαφέρον που υπάρχει στην περιοχή μας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό  αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της εκδήλωσης.  “Είμαστε ευτυχής που θα φιλοξενήσουμε το κλαμπ στην Ήπειρο κι εμείς ως  Περιφέρεια έχουμε αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία. Είναι ευκαιρία και για  τους γιαννιώτες να δουν από κοντά τις Φεράρι καθώς εκτός από επισκέψεις τα  αυτοκίνητα θα εκτεθούν στο κοινό. Θα είναι ένα τριήμερο προβολής του τόπου  με επίκεντρο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό”, τόνισε.  

Τέλος ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Παντελής Κολόκας, εξήγησε ότι η επιλογή των  Ιωαννίνων από το κλαμπ Passione Rossa δεν έγινε τυχαία αλλά αποτελεί συνέχεια  του Motors Tours of Nations που ήρθε στα Γιάννενα το περασμένο φθινόπωρο.  “Μιλάμε για μια διαφορετική εκδήλωση απ' αυτές που έχουμε συνηθίσει. 40  Φεράρι για τρεις μέρες θα συμμετέχουν σε επιδείξεις, εκθέσεις, και κάποιοι  τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να ως συνοδηγοί να ζήσουν μια μοναδική  εμπειρία. Ο πρόεδρος του κλαμπ είναι κάτοχος 2 ρεκόρ γκίνες και το τριήμερο  αυτό του Ιουνίου θα είναι σίγουρα μοναδικό αναδεικνύοντας παράλληλα και το  τουριστικό προϊόν Ιωάννινα σε παγκόσμιο επίπεδο”, σημείωσε ο κ. Κολόκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: