Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ήπειρος: Οι διαρρήκτες που μαγειρεύουν, τρώνε και εξαφανίζονται – Αλλεπάλληλα τα χτυπήματα!


Λίγα μόλις 24ωρα μετά το μπαράζ διαρρήξεων στο χωριό Πέτρα Ζαγορίου, όπου άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες εισέβαλαν σε δημοτικούς χώρους τους οικισμού και σε 6 σπίτια, ανάλογο σκηνικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, αυτή τη φορά για τα χωριά Δόλιανη και Λεπτοκαρυά. Όπως είπε ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ανατ. Ζαγορίου και Βοβούσας κ. Κώστας Παπακώστας, η άγνωστη μέχρι στιγμής πεινασμένη «συμμορία» κατάφερε να εισβάλλει στο κοινοτικό καφενείο του χωριού.


Εκεί οι δράστες αφού μαγείρεψαν και έφαγαν στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ανάλογο το σκηνικό που καταγράφηκε σήμερα τα ξημερώματα σε ένα ακόμη χωριό του Ζαγορίου στη Λεπτοκαρυά όπου αφού έσπασαν τζάμια και παραβίασαν παράθυρα κατάφεραν να μπουν στους εσωτερικούς χώρους 2 σπιτιών και αφού και πάλι μαγείρεψαν, έφαγαν και ήπιαν, εξαφανίστηκαν!

«Πραγματικά αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στα χωριά του Ζαγορίου έχει προκαλέσει μεγάλη απορία αλλά και ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής. Αυτό που μας ξαφνιάζει είναι προφανώς η εμμονή των πεινασμένων δραστών, να μπαίνουν σε σπίτια με μοναδικό σκοπό να μαγειρέψουν, να φάνε και στη συνέχεια να εξαφανίζονται».

Για τα συμβάντα έχει ενημερωθεί η αστυνομία, άνδρες της οποίας κυριολεκτικά βρίσκονται σε κάθε ραχούλα της ευρύτερης περιοχής με στόχο να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Πηγή: epirus-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: