Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Το Σαββατοκύριακο το 1ο Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου» στα Γιάννενα


Σε μια ξεχωριστή και ουσιαστική πρωτοβουλία, προχωρά το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του νομού Ιωαννίνων, καθώς το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου, διοργανώνεται, το 1ο Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου».Το Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου» ξεκινά από τους ανθρώπους του Εργασιακού Πρωταθλήματος προς τιμή του μεγαλύτερου και σημαντικότερου Γιαννιώτη καλαθοσφαιριστή, ένα τουρνουά που στόχο έχει να γίνει θεσμός για τα τοπικά δεδομένα της Ηπείρου.Φυσικά από το 1ο Τουρνουά δεν θα μπορούσε να λείπει ο ίδιος ο Νίκος Φιλίππου, ο οποίος θα τιμηθεί για την προσφορά του στο μπάσκετ, για την προσφορά του στον αθλητισμό και για τη σπουδαία καριέρα του.


Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο των Ιωαννίνων, στο Πανηπειρωτικό, και το «παρών» αναμένεται να δώσουν εκπρόσωποι των Αρχών της πόλης, όλοι οι άνθρωποι του μπάσκετ της περιοχής και εκπρόσωποι όλων των ομάδων (31) που συμμετέχουν στο 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει.

Το πρόγραμμα του Τουρνουά περιλαμβάνει δυο πολύ ξεχωριστά ματς, με όλους τους συμμετέχοντες να εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους θεατές.

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ιωαννίνων και της Μικτής ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης» και την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο ίδιο γήπεδο θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στη Μικτή Ομάδα του Εργασιακού Πρωταθλήματος Ιωαννίνων και της Μικτής ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Στο ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής ο Γιαννιώτης μπασκετμπολίστας Νίκος Φιλίππου, θα τιμηθεί από το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ για την προσφορά του στον αθλητισμό, ενώ ξεχωριστές ενέργειες και event θα γίνουν πριν και μετά την έναρξη και των δυο αγώνων.

Ήδη οι παίκτες ομάδων του Εργασιακού Πρωταθλήματος, που συμμετέχουν στη Μικτή Ομάδα ετοιμάζονται για το τουρνουά. Οι παίκτες (ηλικιών 35-45), επιλέχθηκαν με βάση τη μη συμμετοχή τους σε όλα τα προηγούμενα ματς Μικτών Ομάδων που έγιναν στο 1ο και 2ο Εργασιακό και είναι οι εξής: Ιωάννου (Νιτσιάκος), Τασιούλας (Αστυνομία), Ρώϊμπας (Εγνατία), Βλαχόπουλος (Οικονομολόγοι), Φυραρίδης (Συνεταιριστική Τράπεζα), Σωτηρίου (Πυροσβεστική), Νάστος (Πίνδος), Γιώτης (Αστυνομία), Καρβούνης (ΤΕΙ – Πανεπιστήμιο), Παπαγγέλης (ΙΕΚ Δέλτα), Λάνταβος (Μηχανικοί), Ευσταθίου (Army BC). Προπονητές θα είναι οι: Φόρης Χαραλάμπης και Νίκος Παπαδόπουλος.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του 1ου Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου», το Συμβούλιο Πρωταθλήματος του Εργασιακού, προσκαλεί όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ και όλους τους φίλους του αθλητισμού, να παρακολουθήσουν από κοντά την «γιορτή» του Σαββατοκύριακου και να χειροκροτήσουν όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά το τιμώμενο πρόσωπο, τον Γιαννιώτη Νίκο Φιλίππου.

Ακόμη, το Συμβούλιο Πρωταθλήματος, ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους την Watt & Volt, την «Ιατρική Φροντίδα», την εταιρεία «Χήτος ΑΒΕΕ» και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι», και την εταιρεία «Άθλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: