Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

«Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με Εκείνον και Εκείνη» με τον ειδικό σχέσεων και #1 Bestselling συγγραφέα, Νικόλα Ουρανό


Πως θα σου φαινόταν αν τελικά το αιώνιο ερώτημα, για το πώς λειτουργούν και σκέφτονται οι άντρες σε αντίθεση με τις γυναίκες, τελικά μπορεί να απαντηθεί;Μήπως θα ήθελες να μάθεις να διαχειρίζεσαι και να εκφράζεις τα συναισθήματα σου χωρίς να σε παρεξηγούν οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν;Ονειρεύεσαι να υπήρχαν οι τρόποι να εξομαλύνεις έναν τσακωμό ή ακόμα καλύτερα να προλάβεις έναν καυγά με το ταίρι σου;Υπάρχουν φορές, μετά από ατελείωτες συζητήσεις με φίλους, που βρέθηκες σε αδιέξοδο ψάχνοντας τον τρόπο να επανασυνδεθείς με τον σύντροφό σου επουλώνοντας τις πληγές σας;

Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι θετική...
ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!

Ο Νικόλας Ουρανός επιστρέφει στα Ιωάννινα, έναν από τους 6 συνολικά σταθμούς της περιοδείας του σε Ελλάδα και Κύπρο, την  Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, 18:00-21:00 στο Tranzistor Kids Club,  Γκραμπάλας 6. Εκεί σε ένα μοναδικά δυναμικό 3ωρο σεμινάριο,  θα προσφέρει όλη τη γνώση και τις λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν στις ερωτικές αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες σχέσεις στη ζωή μας. Άλλωστε σύμφωνα με τη γνωστή ρύση: «Δυο πράγματα μπορούν να καταστρέψουν κάθε σχέση: οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες και η χαμηλή ποιότητα στην επικοινωνία» 

Το Workshop Απευθύνεται:

Σε singles που διστάζουν να κάνουν μια νέα σχέση και νιώθουν ότι δεν τους καταλαβαίνει κανείς.

Σε γυναίκες και άνδρες που ήδη βρίσκονται σε μια σχέση και θέλουν να τη βελτιώσουν.

Σε παντρεμένους που έχουν κουραστεί ψυχολογικά, από τους καυγάδες και τις παρεξηγήσεις με το ταίρι τους.​

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής:
www.dothisworkshop.com
Θέσεις Περιορισμένες


Ο Νικόλας Ουρανός είναι Ειδικός Σχέσεων, Ομιλητής και βραβευμένος Συγγραφέας του #1 International bestselling βιβλίου:  
​“Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι" 
Είναι ο εμπνευστής και ο ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων www.acadimiasxeseon.gr 

Πιστοποιήθηκε ως Μarriage Μentor, δηλαδή μέντορας γάμου από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική. 

Αρθρογραφεί και Εμφανίζεται τηλεοπτικά για τα θέματα των σχέσεων, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δάσκαλοί του, ο δύο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου. 

Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka. Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του, για τη δυνατότητα μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας  “ολόκληρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: