Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση του Make a wish στα Γιάννενα

Το «Μυστικό Κλειδί», στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού του συστήματος βασισμένου στο Reggio Emilia, έχει υιοθετήσει παιδαγωγικά προγράμματα και δράσεις προκειμένου τα παιδιά να γίνουν κοινωνοί εννοιών και αξιών όπως αγάπη, αλληλεγγύη, αδελφικότητα, προσφορά στο συνάνθρωπο, σεβασμός στη διαφορετικότητα, απολύτως απαραίτητες για τη διάπλαση της προσωπικότητάς τους, που είναι και το ζητούμενο για μια δομή προσχολικής αγωγής και διαπαιδαγώγησης. 



Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό στηρίζουμε τη δράση του Make a wish (Kάνε - μια ευχή – Ελλάδας), του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες και σε συνεργασία μαζί του διοργανώνουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεών μας, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 ανοιχτή εκδήλωση – ενημέρωση την οποία σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας.

Ας υψώσουμε μαζί εκατοντάδες αστέρια του Make a wish και ας μεταλαμπαδεύσουμε στην κοινωνία το άπλετο φως της προσφοράς που αυτά εκπέμπουν.

Γιατί το δικαίωμα των παιδιών στην ευτυχία είναι αδιαπραγμάτευτο, πόσο μάλλον αυτών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: