Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ένας ...αλλιώτικος Θοδωρής ετών 33 μ.χ!!! {Από την Σέβη Ευθυμίου}


Η παράσταση «Θοδωρής ετών 33 μ.χ» έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή που μας πέρασε, στο θέατρο Έκφραση, και καθώς φαίνεται ήρθε για να μείνει, και να συνταράξει τα «νερά» του Γιαννιώτικου θεάτρου. Την νεανική αυτή κωμωδία υπογράφουν οι Γ.Ριζόπουλος και Ε. Μπαλωμένος, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι  Ναταλία Μίγδου , Χρήστος Χρήστου, και Πέτρος Χριστακόπουλος.

Οι τρεις αυτοί ταλαντούχοι ηθοποιοί, δίνουν σάρκα και οστά στον Θοδωρή, ο οποίος, είναι ένας δειλός άνθρωπος ετών 33, που φοβάται να αντιμετωπίσει την ίδια του τη ζωή , και να κυνηγήσει τα όσα ονειρεύεται, τα «θέλω του» αλλά και τη γυναίκα της ζωής του Κοραλία. Μόνος σύμμαχος(;) σε όλη αυτή την ‘Οδύσσεια’που περνά, είναι ο άλλος του εαυτός- το alter ego του ο Ντόριαν.

Μια υπέροχη κωμωδία με άφθονο χιούμορ, συναισθηματικά κρεσέντο, και υφέρποντα κοινωνικά μηνύματα του σήμερα, που υπόσχονται το γέλιο, αλλά ταυτόχρονα  και τη συγκίνηση, μας ετοίμασε αυτή τη φορά το Θέατρο Έκφραση.

Έξυπνη πλοκή, καυστικό χιούμορ και άφθονο γέλιο από μια έμπειρη ομάδα ηθοποιών, οι οποίοι απογειώνουν την παράσταση τόσο με τις καταπληκτικές ερμηνείες τους, όσο και με την εκρηκτική ενέργεια τους. 

Ταυτόχρονα πέρα από τα αστεία και ξεκαρδιστικά περιστατικά, που βγάζουν το γέλιο, αβίαστα, από τα χείλη του θεατή, ο Θοδωρής φωτογραφίζει την σημερινή πραγματικότητα και την δυσκολία που κυριαρχεί στην κατάκτηση του έρωτα, του όνειρου και των κοινωνικών σχέσεων.

Με τρόπο κωμικό και περίτεχνο υπογραμμίζει πως τελικά ο μόνος χαμένος στη ζωή, είναι αυτός που το βάζει στα πόδια και αρνείται να ‘κυνηγήσει’ την ευτυχία του.

Κάθε Τετάρτη λοιπόν στις 7, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9 κ 15 και κάθε Κυριακή στις 8, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αραβαντινού 14. 

Φόρεστε την καλή σας διάθεση και αφεθειτε στη δίνη των στροβιλισμων του Θοδωρή.
Δεν θα χάσετε....

Συντελεστές: 
Σκηνοθεσία: Χρήστος Χρήστου και Γεωργία Διακοπούλου
Μουσική: Σπύρος Γραμμένος
Σκηνικά και  σχεδιασμός φωτισμού: Γιάννης Κράβαρης
Κοστούμια: Μαριαλέννα Ζωγάκη
Χορογραφίες: Φανή Σκεντέρη και Άνια Ντοτσένκο
Video Mapping: Κωστής Εμαννουηλίδη
Φωτογράφιση –τρέιλερ: Μενέλαου Συκοβέλης, 
Γραφιστικά: Αντώνης Χρήστου. 
Χειριστής ήχου - φωτισμού: Γιάννης Παπαγεωργίου και Θανάσης Λανάρης.
Πρωταγωνιστούν οι:  Ναταλία Μίγδου, Χρήστος Χρήστου, Πέτρος Χριστακόπουλος.

Σέβη Ευθυμίου, Σπουδάστρια Δημοσιογραφίας ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων


Δεν υπάρχουν σχόλια: