Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Φόβο και τρόμο στις γυναίκες των Ιωαννίνων είχε προκαλέσει ο 25χρονος που κατηγορείται για δεκάδες επιθέσεις σε γυναίκες


Φόβο και τρόμο στις γυναίκες των Ιωαννίνων είχε προκαλέσει ένας νεαρός που συνελήφθη με την κατηγορία έκανε επιθέσεις σε εισόδους πολυκατοικιών. Ανάμεσα στα θύματα του και μια ανήλικη κοπέλα.«Είδαμε μια κοπέλα να ουρλιάζει και να τρέχει» δήλωσε στο Star αυτόπτης μάρτυρας.Η νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων ήταν μαζί με τις φίλες της όταν είδε μια συνομήλικη της να καλεί σε βοήθεια. Μόλις είχε γλιτώσει από  τα χέρια ενός αγνώστου που της είχε επιτεθεί για να την βιάσει.Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί αφού πρώτα είχε προλάβει να προκαλέσει τον τρόμο στο παρολίγον θύμα του.


Σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο τον Οκτώβριο είχε κάνει πάνω από 10 επιθέσεις σε νεαρά κορίτσια και κάποιες φορές με διαφορά λίγης ώρας. Πεδίο δράσης του, 2-3 συγκεκριμένες γειτονιές των Ιωαννίνων και κυρίως όταν τα θύματα του επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση. Ανάμεσα τους και μια ανήλικη μαθήτρια.Το τελευταίο του χτύπημα έγινε χθες, μέρα μεσημέρι, με αποτέλεσμα αστυνομικοί να τον συλλάβουν και λίγο αργότερα να τον ακούν να προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

Ο 25χρονος που αναγνωρίστηκε από τα 15 θύματα του, είχε αδυναμία στο αλκοόλ και εργαζόταν περιστασιακά σαν σερβιτόρος. Σήμερα  θα οδηγηθεί στον ανακριτή ενώ τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να δοθεί στην δημοσιότητα η φωτογραφία του καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι υπάρχουν και άλλα θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: