Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Πωγωνίου

Την τιμητική τους είχαν σήμερα οι μαθητές που επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες για μία ακόμη χρονιά γνώσης και εκπαίδευσης.Το σχολικό κουδούνι ήχησε στα σχολεία του Δήμου Πωγωνίου που υποδέχτηκαν παιδιά και εκπαιδευτικούς χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού συνεργεία του Δήμου προετοίμαζαν τα κτίρια που θα φιλοξενήσουν τους μαθητές.



Ο αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Δολιανών, τη μεγαλύτερη σχολική μονάδα του Δήμου, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Σιούτη που ευχήθηκε σε μαθητές και καθηγητές καλή σχολική χρονιά και δήλωσε ότι ο Δήμος Πωγωνίου θα συνεχίσει να είναι αρωγός στον αγώνα τους. «Σας εύχομαι καλή πρόοδο και μία χρονιά γεμάτη γνώση και όμορφες εμπειρίες. Ιδιαίτερα στους μαθητές της Γ’ Λυκείου εύχομαι καλό κουράγιο και υπομονή αφού αυτή η χρονιά είναι καταλυτική για την μετέπειτα πορεία τους. Η πόρτα του Δήμου θα είναι πάντα ανοιχτό για το σχολείο σας όπως και για όλα τα σχολεία της περιοχής.Θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε γιατί σε αυτόν τον αγώνα Δήμος και εκπαιδευτική κοινότητα πρέπει να είναι συνοδοιπόροι» τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του.

Τόσο ο Διευθυντής του Λυκείου κ.  Ντάγκας Παντελής όσο και η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Γιαννώρου Φεβρωνία ευχήθηκαν στα παιδιά καλή σχολική χρονιά κι ευχαρίστησαν το Δήμο Πωγωνίου για την άψογη συνεργασία.


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΨΑΛΗ
«Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ημέρα αισιοδοξίας, μία ημέρα γεμάτη προσδοκίες και όνειρα. Συγχρόνως είναι η αρχή μιας δύσκολης αλλά συναρπαστικής πορείας προς το μέλλον.
Σε αυτή την πορεία είμαστε στο πλευρό σας και αισθανόμαστε υπερήφανοι για όσα έχετε καταφέρει έως σήμερα. Το ίδιο υπερήφανοι αισθανόμαστε και για τις επιτυχίες που σημειώνουν οι μαθητές του Δήμου στις πανελλαδικές εξετάσεις. Το Πωγώνι πάντα αρίστευε στον τομέα των γραμμάτων και η νέα γενιά άξια συνεχίζει αυτή την παράδοση.
Σας εύχομαι καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στον αγώνα σας. Καλή δύναμη εύχομαι και στους γονείς και εκπαιδευτικούς που είναι στο πλευρό σας σε αυτόν τον αγώνα.
Ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε, για μία ακόμη φορά, ότι θα συνεχίσουμε την στενή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα ώστε από κοινού να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την αρτιότερη λειτουργία των σχολείων μας.
Καλή σχολική χρονιά».


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΓΚΟΥ
«Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες και γονείς,
 Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στον δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο προς κατάκτηση της γνώσης.
Εκφράζοντας όλο το δημοτικό μας συμβούλιο σας εύχομαι καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική Χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: