Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Χρήστος Κιούσης εντάσσεται στην ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον γνωστό παρουσιαστή και τηλεοπτικό παραγωγό Χρήστο Κιούση, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Σπουδών για τους Τομείς:
Επικοινωνίας & ΜΜΕ
Μουσικής & Ήχου
Performing Arts
Ο κ. Κιούσης, αναλαμβάνοντας τον τίτλο του Διευθυντή Σπουδών, θα βρίσκεται δίπλα στους σπουδαστές καθημερινά, καθοδηγώντας τους με την πολύχρονη πείρα του, στο δρόμο της επαγγελματικής σταδιοδρομίας και καταξίωσης τους.



Λίγα λόγια για τον Χρήστο Κιούση:
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου σπούδασε στη Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης "Λυκούργου Σταυράκου".

Εργάστηκε αρχικά σε τηλεοπτικές παραγωγές, ενημερωτικές εκπομπές και αθλητικές μεταδόσεις και από το 1997 μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκε σχεδόν σε όλα τα πόστα μιας τηλεοπτικής παραγωγής, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια, εκτός της οργάνωσης παραγωγής, εργάζεται στη δημιουργική ομάδα της σατιρικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, την οποία και συμπαρουσιάζει.

Για 9 χρόνια εργάστηκε σαν ραδιοφωνικός παραγωγός στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Imagine 89.7, ενώ τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί στο gazzetta.gr, ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά portal, επί παντός επιστητού.

Έχει επίσης συμμετάσχει σε συνέδρια TEDx ως ομιλητής και ως παρουσιαστής και το κυριότερο; Είναι πατέρας τριών υπέροχων παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: