Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Στη Ρόδο o ημιτελικός και ο τελικός του Survivor


Στα μέσα Ιουνίου θα γίνει ο τελικός του Survivor. Συγκεκριμένα, στο διάστημα 20 έως και 30 Ιουνίου. Όλα δείχνουν ότι το φινάλε του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ θα πραγματοποιηθούν σε ένα ελληνικό νησί. Η παραγωγή φαίνεται πως έχει καταλήξει ήδη στο μέρος και αυτό είναι η Ρόδος. Οι συζητήσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, περιμένουν να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για να μπορούν να ανακοινώσουν επίσημα ότι ο ημιτελικός αλλά και ο τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί στο νησί των Ιπποτών.


"Είναι μία συζήτηση η οποία είναι σε εξέλιξη και στην διευθέτηση όλων των τεχνικών ζητημάτων για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανακοινωθεί και επίσημα", είπε χαρακτηριστικά και συμπλώρωσε πως ελπίζει ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν καταλήξει οριστικά.

Πρόκειται για μία τεράστια παραγωγή και για παραπάνω από 400 άτομα για τα οποία πρέπει να εξασφαλιστεί διαμονή οπότε είναι πολλά τα πράγματα τα οποία πρέπει να οργανωθούν πριν κλείσουν οριστικά την “συμφωνία”. "μας εντυπωσιάσε κι εμείς το μέγεθος των μετακινούμενων ανθρώπων, των συνεργαστών", είπε εξηγώντας πως είναι πάρα πολλές οι απαιτήσεις που έχει μια τέτοια παραγωγή.

Σε κάθε περίπτωση η Ρόδος είναι ένα ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει ένα τέτοιο show. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος που επελέγη για τα γυρίσματα είναι τμήμα της Μεσαιωνικής Πόλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: