Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Καιρός: 30αρια με... καταιγίδες!


Άνοιξη είναι και ο καιρός έχει τις... παραξενιές του. Την ώρα που σε κάποιες περιοχές, όπως στη Θεσσαλία το θερμόμετρο θα δείχνει 30 βαθμούς Κελσίου σε άλλες, όπως στα βόρεια ηπειρωτικά θα πέφτουν βροχές και καταιγίδες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:


Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές καιΑπογευματινές ώρες με σποραδικούς όμβρους η πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι η πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 ως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος και βαθμιαία από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές. Πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στη δυτική και βόρεια Θεσσαλία τις απογευματινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 μποφόρ εξασθενούνε.Θερμοκρασια: από 12 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: αρχικά αίθριος και βαθμιαία από το απόγευμα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 μποφόρ εξασθενούνε.Θερμοκρασια: από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνές.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου.


Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 04-05-2017

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: