Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor;


Οι διαρροές από το νησί της Καραϊβικής δίνουν και παίρνουν και όσο και αν έχει προσπαθήσει ο ΣΚΑΪ να τις περιορίσει, μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν τα έχει καταφέρει. Η τελευταία διαρροή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς το ερώτημα «Ποιος αποχωρεί από το Survivor;» απαντήθηκε λίγες ώρες μετά την ψηφοφορία των τηλεθεατών την Τρίτη το βράδυ.Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία και στο Συμβούλιο του Νησιού ψήφισαν ως υποψήφιους για αποχώρηση τους: Γιώργος Αγγελόπουλος, Λάουρα Νάργες, Κώστας Κοκκινάκης, Λάμπρος Χούτος. Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν για μισή ώρα και οι τηλεθεατές ψήφισαν τον παίκτη που επιθυμούν να αποχωρήσει. Οι γραμμές έκλεισαν και τρεις ώρες μετά έγινε η διαρροή του αποτελέσματος.


Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Happy Day από τον Χάρη Λεμπιδάκη, άνθρωπος από την παραγωγή του Survivor έστειλε μήνυμα τα ξημερώματα στον δημοσιογράφο ενημερώνοντάς τον ότι από το παιχνίδι αποχωρεί η Λάουρα Νάργες. Όταν ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε ότι δική του πηγή ισχυρίζεται ότι φεύγει ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Χάρης Λεμπιδάκης απάντησε κατηγορηματικά: «Παιδιά, η Λάουρα φεύγει 100%! Τελείωσε»!

Εμείς μεταφέρουμε την παραπάνω πληροφορία με κάθε επιφύλαξη και αυτό γιατί το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει «διαρροές» από τον Άγιο Δομίνικο να διαψεύδονται στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: