Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Γιάννενα: Άνοιξαν την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και είδαν αυτές τις εικόνες

Πρόκειται για δύο Ελληνες, ηλικίας 22 και 24 ετών, καθώς και δύο Αλβανούς, ηλικίας 19 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.



Αναλυτικότερα, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Λυκόστομο Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο Ελληνες. Μετά από έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο πορτ παγκάζ 25 δέματα με χασίς, βάρους 110 κιλών και 300 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας προέκυψε ότι οι δυο τους λειτουργούσαν κατ’ εντολή των δύο Αλβανών, οι οποίοι είχαν οργανώσει και ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της μεταφοράς των ναρκωτικών. Κατόπιν αναζητήσεων οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, την ίδια ημέρα στο Αίγιο Αχαΐας.

Πηγή: epirus-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: