Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ανοιχτή Ημέρα Ενημέρωσης από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ“Student for a Day”

Φαντάσου να μπορούσες να γίνεις σπουδαστής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για μια μέρα... να μπεις στην αίθουσα διδασκαλίας, να ζήσεις την εμπειρία των σπουδών, να γνωρίσεις ανθρώπους σαν κι εσένα με την ίδια αγάπη για το ίδιο αντικείμενο, να ανακαλύψεις τις επαγγελματικές προοπτικές, να οραματιστείς τη μελλοντική σου καριέρα... ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!! Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ανοίγει τις πόρτες  του για άλλη  μια φορά για  να υποδεχθεί όλους όσους θέλουν να σπουδάσουν το επάγγελμα που αγαπούν. Την  Τετάρτη 22   Φεβρουαρίου  το   ΙΕΚ  ΔΕΛΤΑ   σε   Αθήνα,   Θεσσαλονίκη  και Ιωάννινα,   θα υποδεχτεί εκατοντάδες ενδιαφερόμενους για μια μοναδική εμπειρία!
  • Ενημερώσου  τις ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν 
  • Γνώρισε τους μελλοντικούς  καθηγητές και τους μελλοντικούς συμφοιτητές σου
  • Γνώρισε τους επαγγελματίες που έχεις σαν πρότυπο 
  • Μπες  στα εργαστήρια της ειδικότητας σου Λάβε μέρος σε workshops σαν να ήσουν σπουδαστής
  • Γνώρισε τις δυνατότητες του Γραφείο Σταδιοδρομίας και την υποστήριξη που μπορεί νασου προσφέρει
  • Οραματίσου τη δική σου επιχείρηση με το Startup OBce στο πλευρό σου
  • Ενημερώσου με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο που έχει γίνει μέχρι σήμερα
  • ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!! Με περισσότερες από 85 ειδικότητες σε 14 τομείς σπουδών, με περισσότερους από 5.500 ενεργούς   σπουδαστές   και   υπερσύγχρονες   εγκαταστάσεις   σε   Αθήνα,   Θεσσαλονίκη   και Ιωάννινα, ο κόσμος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε περιμένει για να σε υποδεχτεί!

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις σπουδαστής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για μια μέρα συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής στο hXp://bit.ly/sfad2017 και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για να σε προσκαλέσουμε να ζήσεις την εμπειρία  “Student for A Day”!

Όλοι οι συμμετέχοντες του “Student for A Day” θα λάβουν επιδότηση διδάκτρων 30% για εγγραφή στην ειδικότητα της επιλογής τους, ενώ ένας τυχερός από κάθε πόλη θα έχει τη δυνατότητα να φοιτήσει δωρεάν για ένα έτος. Είσοδος Ελεύθερη!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας: Ιπποκράτους 22, κέντρο, τ.2108225983
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης: Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, τ.2310226318
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων: Κωλέττη & Καπλάνη 5, δίπλα στο Δημαρχείο, τ. 2651077472

Δεν υπάρχουν σχόλια: