Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το Facebook στο newsfeed

Αλλαγές στην αναπαραγωγή των βίντεο στην πλατφόρμα της ανακοίνωσε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.Συγκεκριμένα, τα βίντεο που αναπαράγονται αυτόματα στο NewsFeed μέχρι τώρα δεν είχαν ήχο, μόνο εκτός εάν ο χρήστης επέλεγε να κάνει κλικ επάνω τους.Σύντομα το Facebook σκοπεύει να προσθέσει ήχο στα βίντεο αυτά, ο οποίος θα αναπαράγεται από προεπιλογή. Η εταιρεία έχει δοκιμάσει το χαρακτηριστικό αυτό σε περιορισμένο αριθμό χρηστών και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της έχει δεχτεί «θετικές αντιδράσεις».



«Με τη συγκεκριμένη ενημέρωση ο ήχος δυναμώνει και χαμηλώνει σταδιακά όταν στο NewsFeed κάποιου χρήστη εμφανίζονται βίντεο, ζωντανεύοντας με αυτόν τον τρόπο το περιεχόμενο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Ο ήχος στα βίντεο θα αναπαράγεται αυτόματα, ωστόσο δεν θα ακούγεται τίποτα όταν ο χρήστης έχει ενεργοποιημένη την επιλογή «αθόρυβο» στο κινητό του τηλέφωνο. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης αυτής της επιλογής μέσω των ρυθμίσεων του Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: