Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Τούρκοι στήνουν νέο σκηνικό έντασης στα Ιμια! - Διαψεύδει ο Πάνος Καμμένος

Τα τουρκικά ΜΜΕ δεν περίμεναν πολύ για να μεταδώσουν "νέο περιστατικό" το οποίο σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά ΜΜΕ έγινε στα Ιμια. Όπως αναφέρουν την ώρα που γύρω από το νησί ήταν ένα σκάφος του ελληνικού λιμενικού και δυο του τουρκικού. Ταυτόχρονα ένα ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής πέταξε δυο φορές πάνω από τα Ιμια. Και έμεινε εκεί αρκετή ώρα. Όταν, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έγινε αντιληπτό από τις ελληνικές δυνάμεις έσπευσαν κοντά στην περιοχή τόσο με σκάφη όσο και με ελικόπτερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ΟΛΑ τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την είδηση και έχουν αυτό το βίντεο.



Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ευρισκόμενος στην ΛΑΕΔ με όλους τους αρχηγούς του στρατού μιλώντας στο newsit.gr διέψευσε ότι υπήρξε περιστατικό και τόνισε ότι στην περιοχή υπάρχει κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού και πλοίο του Λιμενικού που παρακολουθεί στενά τις κινήσεις των Τούρκων.

Την ίδια ώρα, κύκλοι του υπουργείου Άμυνας εκφράζουν επιφυλάξεις για την γνησιότητα του βίντεο που έχει δοθεί στην δημοσιότητα από τους Τούρκους και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι προϊόν μοντάζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: