Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η Α.Ε.Καμποχωρίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα


Την Παρασκευή 10/2 η Α.Ε.Καμποχωρίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ομάδας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μεζεδοπωλείο ΘΩΜΑΣ. Ήταν μια καλή ευκαιρία για την ομάδα να συναντηθεί εκτός αγωνιστικών χώρων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, τόσο εκπρόσωποι της ΕΠΣΗΠ, όσο και πρώην παίχτες της ομάδας.Την βασιλόπιτα προσέφεραν οι παίχτες της ομάδας και ιδιοκτήτες του Παραδοσιακού Φούρνου με ξύλα "Αφοι Στεφάνου", ο οποίος εδρεύει στη Βροσίνα. Τους ευχαριστούμε θερμά, και ευχόμαστε να είμαστε στην ίδια ευχάριστη θέση και με τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τέλος, το φλουρί είχε σαν αντίτιμο δωρο επιταγή αξίας 50€ από το κατάστημα αθλητικών ειδών του κ. Σιόντη Hall of Brands.


Ο κ. Σιόντης αποτελεί χορηγό του συνόλου των ομάδων του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν, κάνοντας μια αξιέπαινη προσπάθεια, και θεωρούμε πως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του παρέχουμε και εμείς από την πλευρά μας την στήριξη μας, στο βαθμό που οι δυνατότητές μας το επιτρέπουν.

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Μεζεδοπωλείο ΘΩΜΑΣ για την φιλοξενία, για την εξυπηρέτηση καθώς και για την πολύ φιλική αντιμετώπιση που δεχτήκαμε.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και η ομάδα μας να συνεχίσει να βάζει τις βάσεις ώστε τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν να ξεκινήσει να κάνει βήματα μπροστά, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά.

Για την ιστορία, το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της ομάδος, συνεπώς θα αξιοποιηθεί για την αγορά αθλητικού υλικού από το προπονητικό τιμ της ομάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: