Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Η απατημένη σύζυγος «κάρφωσε» τον τρομοκράτη του Reina στην αστυνομία!

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σύλληψη του δράστη του Reina από τις τουρκικές αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πόστα η σύλληψη του δράστη οφείλεται στο τυχαίο άκουσμα της είδησης από την σύζυγο του δράστη, ότι ο άντρας της παντρεύτηκε κρυφά μια άλλη γυναίκα η οποία είναι επίσης τρομοκράτισσα. Συγκεκριμένα η εφημερίδα μεταδίδει ότι η κρίση ζήλιας της συζύγου του δράστη της επίθεσης Ρέινα επειδή την απατούσε, βοήθησε την αστυνομία να φτάσει στη σύλληψη του. Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι μετά την επίθεση στο Ρέινα ο δράστης πήγε στην περιοχή Ζεϊτίνμπουρνου όπου διέμενε και από εκεί στο Μπασάκσεχιρ όπου ζούσε η σύζυγός του με τα δύο τους παιδιά. 



Στις 6 Ιανουαρίου η οργάνωση θεώρησε ότι ο Μασαρίποφ και η σύζυγος του πρέπει να μεταφερθούν σε διαφορετικά σπίτια. Ο Μασαρίποφ πήρε κοντά του τον τετράχρονο γιο του και πήγε στο σπίτι όπου έμενε η άλλη σύζυγος.

Η σύζυγος με την οποία έχει δυο παιδιά, μεταφέρθηκε σε ένα σπίτι γιάφκα με την κόρη της, συγκεκριμένα στο Πέντικ της Κωνσταντινούπολης. Τότε άκουσε τυχαία έναν από τους τρομοκράτες να λένε ότι ο σύζυγός της έκανε θρησκευτικό γάμο με μια γυναίκα τρομοκράτη από την Σενεγάλη. Το όνομα της είναι Ντίνα. Ζούσε στο ίδιο σπίτι γιάφκα με τον δικό της σύζυγο, στην περιοχή Εσένγιουρτ. 

Στο άκουσμα αυτής πληροφορίας η γυναίκα σοκαρίστηκε και στις 11 Ιανουαρίου που συνελήφθη από την αστυνομία, εκείνη τους έδωσε την πληροφορία ότι ο σύζυγός της ήταν στην περιοχή Εσένγιουρτ αλλά δεν ήξερε την διεύθυνση του σπιτιού. Οι αρχές αμέσως ξεκίνησαν έρευνα στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη όπως και έγινε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: