Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Θρίλερ με το κλειδί του τζιπ του Παντελίδη

Νέος γρίφος προκύπτει από την έκθεση πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας Ελληνικού. Η υπ’ αριθμόν 273 φωτογραφία των πραγματογνωμόνων για το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο τραγουδιστής δημιουργεί νέα ερωτήματα και προβληματίζει την οικογένεια Παντελίδη για όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό. Και αυτό γιατί η φωτογραφία δείχνει το κλειδί του μαύρου τζιπ πεταμένο πολλά μέτρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας.



Ήταν τέλος Νοεμβρίου του 2016, εννέα μήνες μετά το τροχαίο, όταν είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας η πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Κι ενώ ο διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός Αναστάσιος Δέδες αντικρούει πολλά από όσα αναφέρονται στην έκθεση των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας, οι γονείς του Παντελίδη έπεσαν από τα σύννεφα κυρίως όταν είδαν την επίμαχη φωτογραφία του κλειδιού: Δεν βρισκόταν στη μίζα αλλά ούτε και εντός της καμπίνας του τζιπ. Συγκεκριμένα, η λεζάντα που συνοδεύει την επίμαχη φωτογραφία αναφέρει: «ΦΩΤ: Νο 273. Το κλειδί του ΙΚΥ... – στην τελική του θέση».

Οι πραγματογνώμονες όμως δεν δίνουν εξήγηση  πώς βρέθηκε το κλειδί εκτός του οχήματος, αν θα μπορούσε να βγει σε ένα εν κινήσει όχημα και μάλιστα από το σημείο της πρόσκρουσης και της τελικής θέσης του οχήματος. «Πως βρέθηκε στον δρόμο το κλειδί; Το πέταξε κάποιος και αν ναι γιατί;» είναι το βασανιστικό ερώτημα της οικογένειας του τραγουδιστή, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της κανείς από τους άντρες της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ δεν αναφέρει σε κατάθεσή του ότι έβγαλε ή πήρε στα χέρια του το κλειδί.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον συγκεκριμένων προσώπων, αφού πλέον όπως όλα δείχνουν ο φάκελος με τα δικά τους στοιχεία, τις μαρτυρίες αλλά κα τις εκθέσεις των τεχνικών συμβούλων του έχει συμπληρωθεί και θα κατατεθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα που θα διερευνήσει την υπόθεση.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: